FOTOSERIÁL: Fotbal někdy bolí

0

Fotbal je kontaktním sportem, který občas přináší nepěknou podívanou pro diváky a bolestné vzpomínky pro samotné aktéry na zeleném pažitu. Ani na podzim 2016/2017 nechyběla napříč republikou hromada tvrdých zákroků a ostrých faulů. Je tu druhý díl našeho fotoseriálu, tentokrát se zaměřením na bolestivé chvilky hráčů.

Od hereckých výkonů Sergia Busquetse až po hororové zlomeniny Djibrila Cissého. Fotbal zkrátka bolí, někdy více, někdy méně. Díky našim spolupracovníkům jsme připravili další fotogalerii, tentokrát s trochu bolestnější tématikou, než byly slečny a paní s píšťalkou nebo praporkem.

 

Jakého nejhoršího zranění jste vy osobně byli svědky? Setkáváte se často s filmováním? Přidejte do diskuze váš názor.

 

SESTAVY PODZIMU SE BLÍŽÍ!

Už na začátku prosince vykopáváme sestavy podzimu – buďte na příjmu a hlasujte pro své favority! Více čtěte ZDE.

 

Sestavy budou zveřejňovány od 1. prosince a hlasovat pro Hráče podzimu bude možné až do 31. ledna 2017. Forma hlasování se od klasických sestav kol nijak nezmění – registrovaný uživatel bude moci hlasovat jednou za hodinu.  Nepřihlášený pak jednou denně.

 

Nebyly v sezóně ve vámi sledované soutěži na fotbalunas.cz zatím pravidelně zveřejňovány články a reportáže ze zápasů? Tak nám pomozte sestavit ideální jedenáctku podzimu vaší soutěže třeba právě vy – stačí nám poslat vaše tipy na info@fotbalunas.cz!

 

ČTĚTE TAKÉ: FOTOSERIÁL: Ženy s píšťalkou. Jak to sluší slečnám a paním rozhodčím?

 

CHYSTÁME 3. DÍL FOTOSERIÁLU, TÉMA: "Vtipné a zajímavé momenty"


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou