Kdo je v našem kraji podzimním králem střelců… vlastních gólů?

0

Některé jsou ukázkové, kdy chcete napálit míč do bezpečí a místo toho ke svému údivu, stejně jako k překvapení všech spoluhráčů, trefíte neomylně růžek vlastní brány.

 

Jiné vynucené, kdy hráči jako poslední záchranu při přečíslení zkouší zabránit skluzem přihrávce na hráče připraveného zakončit do prázdné brány a srazí si míč do sítě. Další pak vyloženě smolné – při závaru ve vápně vám míč spadne na záda a jak na potvoru se odrazí směrem do brány. I takové branky ale rozhodují zápasy.

 

V nižších fotbalových soutěžích České republiky od 3. lig po nejnižší soutěže padlo za podzimní část 1490 vlastních gólů, o které se postaralo 1459 smolařů. Naštěstí nikdo si nemusel projít za podzim tím, že by musel skousnout tři vlastní góly. Ale hned jednatřicet hráčů si dalo dvě vlastní branky!

V našem Plzeňském kraji pak padlo dohromady 119 vlastních branek, prosadilo se 115 různých hráčů, čtyři pak dvakrát.

A kdo se tedy prosadil dvakrát?

Jiří         Steinberger  Postřekov        2

Petr       Kolář             Dýšina             2

Vojtěch  Kafka            Meclov            2

Michal   Krejčiřík        Neznašovy       2

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou