To si nenechte ujít - Real Top Praha už podruhé nakope dětem!

0

Rakovnická sportovní hala bude v sobotu 10. prosince hostit druhý ročník charitativní akce Nakopeme dětem, kterou pořádá společnost LOEX v čele s Janem Loderem ml. Kompletní finanční výtěžek z akce půjde pro spolek SOS Andělé Rakovník, dětský domov a pro děti z azylových domů. Pokud si chcete užít legrace, vidět, jak to s míčem umí třeba Jakub Štáfek alias Lavi ze seriálu Vyšehrad, přispět na dobrou věc a třeba i vyhrát některou ze zajímavých cen, máme pro vás jasnou radu - nenechte si to ujít a doražte! Akce začíná v 11:30, plánováná je zhruba do páté hodiny odpolední.

Real Top Praha je sportovní tým složený z osobností kulturního a sportovního života, který rád pomůže dobré věci. V Rakovníku tak potěší a jistě i pobaví diváky třeba herci Ladislav Hampl, David Novotný či Jakub Štáfek, s míčem bude při turnaji v sálové kopané kouzlit i zpěvák Vojtěch Dyk nebo bývalí skvělí hráči Jan Suchopárek a Luděk Zelenka. Zápasy samozřejmě bude provázet zajímavý doprovodný program, vše se bude dít pod pečlivým dohledem komentátora Jaromíra Bosáka, který bude celou akci moderovat. Vstupenky za symbolických 50 korun můžete koupit na adrese Vysoká 110, Rakovník (2. podlaží nad obchodem "Zlevněnka" mezi 7.30 a 15:30), případně i v sobotu před vstupem do haly.

 

Na místě bude možné soutěžit v tombole (lístky do tomboly je možné také pořídit také už v předprodeji, 50 Kč za kus) a dovednostních soutěžích o zajímavé ceny, přichystán je například podepsaný dres Tomáše Rosického, fotbalový míč s podpisy hráčů AC Sparta Praha, podepsané tričko z akce od týmu Real Top Praha či permanentky AC Sparta Praha.

V minulém roce výtěžek z akce činil 160 000 Kč, pomůžete tuto krásnou částku v letošním ročníku Nakopeme dětem ještě překonat? Uvidíme se v rakovnické sportovní hale!

 

FB událost ZDE

Článek z minulého ročníku ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou