Ve Středočeském kraji napadalo přes tři sta vlastních gólů!

0

Některé jsou ukázkové, kdy chcete napálit míč do bezpečí a místo toho ke svému údivu, stejně jako k překvapení všech spoluhráčů, trefíte neomylně růžek vlastní brány.

Jiné vynucené, kdy hráči jako poslední záchranu při přečíslení zkouší zabránit skluzem přihrávce na hráče připraveného zakončit do prázdné brány a srazí si míč do sítě. Další pak vyloženě smolné – při závaru ve vápně vám míč spadne na záda a jak na potvoru se odrazí směrem do brány. I takové branky ale rozhodují zápasy.

 

V nižších fotbalových soutěžích České republiky od 3. lig po nejnižší soutěže padlo za podzimní část 1490 vlastních gólů, o které se postaralo 1459 smolařů. Naštěstí nikdo si nemusel projít za podzim tím, že by musel skousnout tři vlastní góly. Ale hned jednatřicet hráčů si dalo dvě vlastní branky!

 

Ve středních Čechách se do vlastní brány trefilo neuvěřitelných 331 fotbalistů! Sedmi z nich se dokonce podařilo sklopit hlavu do rukou dvakrát. Kteří to byli?

 

David Khandl (Chotýšany)

Ondřej Pitelka (Dolní Kralovice)

Jakub Pičman (Kytín)

Jan Hudák (Prčice)

Michal Jarný (Myslič)

Jan Bežó (Hořovicko)

Radek Novák (Kamenné Zboží)

 

"Prostřílí" se někdo z nich k pěti vlastňákům? :-)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou