FOTOSERIÁL: Jako dvanáctý hráč

1

Fotbal se přece hraje hlavně pro ně. Pro věrné fanoušky, kteří nezmeškají žádný domácí zápas svého klubu. Pro ty, co neúnavně podporují své oblíbence a po utkání ani nemohou pořádně mluvit, jak si vykřičí hlasivky.

Po výhře, po prohře. Pravý fanoušek podporuje svůj tým za každé situace. Ať už s bubnem, vuvuzelou nebo jen svým hlasem. Kotelníci ženou své hrdiny kupředu a často dokáží probudit v hráčích něco, co by aktéři na zeleném pažitu jen tak sami od sebe nepředvedli.

 

Ani fotografům, se kterými spolupracujeme, kluboví patrioti neunikli, a proto vám přinášíme nový díl fotoseriálu. Našli jste na našem webu další fotografie křepčících fanoušků, které jste zde neviděli? Pošlete nám je do diskuze a my je zařadíme do hlavní fotogalerie! 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 12. 2016 08:46
;-)
http://www.fotbalunas.cz/zapas/95735/galerie/4

Ostatní čtou