Netradiční silvestrovské derby ovládli Slávisté

0

V sobotu 31. prosince se uskutečnilo tradiční Silvestrovské derby Sparty a Slavie. V rakovnické hale si udělali fotbalisté místního SK obdobu tohoto derby, když se na jednu stranu postavili věrní sparťané a protivníkem jim byli skalní příznivci Slavie. 

Sešívaní po celý zápas vedli, ale sparťané srdnatě bojovali a dotahovali. Dokázali stáhnout čtyřgólové manko z 12:8 na 12:12.

 

Pár vteřin před koncem, za stavu 14:14, se Spartané hnali za vítězným gólem, ale při rohovém kopu došlo k nedorozumění mezi Petr Kabele a Petr Tvrz. Následovala ztráta míče. Brejk slávistů a Petr Tvrz si dal nešťastný vlastní gól.

 

Derby tak ovládli sešívaní 15:14. Nutno však podotknout, že za stavu 8:8 vstřelili slavisté dva "srabácké" góly odkopem přes celou palubovku do prázdné branky, když se sparťané snažili o kombinační fotbal a vstřelení gólů. 

 

Foto: David Svoboda


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou