V Domažlicích probíhá stavba tribuny, Jiskra se v přípravě utká i s Viktorií Plzeň!

0

V Domažlicích se ani přes zimu nelení, Městský stadion Střelnice se dočká východní tribuny.

 

 

Jedenáctý celek ČFL a B-tým umístěný po podzimu na třetí příčce v Krajském přeboru, bude nově své soupeře hostit na zrekonstruovaném stadionu. Na něm se 16.11.2013 představil i nejúspěšnější tuzemský klub posledních let FC Viktoria Plzeň v rámci osmifinále domácího poháru. Hosté zvítězili zásluhou dvou branek Kovaříka a jedné Tecla 3:0. V odvetě pak v západočeské metropoli Jiskra padla 4:0.

 

Šanci na lepší výsledek mají Domažlice již brzy, desátého ledna se totiž od 16:30 představí v Plzni v rámci zimní přípravy. Odveta pak s juniorským týmem bude opět v západočeské metropoli, tentokráte jedenáctého února od 11:00 hodin.

Co se týče samotného stadionu, v kraji by již měly být na podobné úrovni pouze ty v Plzni a Přešticích. Kapacita se vyšplhá o 580 sedadel, v zázemí tribuny budou šatny pro hráče mezinárodních utkání, ale i rozhodčí, novináře či VIP prostory.

 

A jak si vedly jednotlivé týmy Domažlic na podzim?

A-tým v ČFL - ZDE!

B-tým v Krajském přeboru - ZDE!   


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou