Viola cup již tento víkend. Jak bude tradiční turnaj probíhat?

0

Žádný fanoušek "kulatého nesmyslu" nemůže chybět o nadcházejícím víkendu ve sportovní hale. V sobotu od 12:30 startuje již 19. ročník tradičního fotbalového turnaje Viola cup.

Turnaje se účastní 12 týmů, které se rozdělí do dvou skupin po šesti a v sobotu se utkají ve formátu každý s každým. Přímo do nedělního čvrtfinále postoupí týmy, které se umístí ve skupinách na prvních třech příčkách. 

 

Skupina A:

Elektro Viola

FC Úlehle

FC Janov

Baník Lubná

FK Hlubany

Čistá Ducks

 

Skupina B:

FC Fokeful

Redoby team

SK Senomaty

FC Palurdo

Slabce

Senec

 

Ostatní týmy pak dostanou šanci se poprat o dvě zbylá místa ve čtvrtfinále. Utvoří se skupiny C a D, kde týmy budou opět hrát formátem každý s každým. Nesledně celky na prvních a druhých místech ve skupinách C a D budou hrát semifinále. Vítězové seminifále "skupiny poslední šance" postoupí do celkového čvrtfinále turnaje, kde se utkají s vítězi skupin A a B.

 

Rozlosování si můžete prohlédnout zde. Celý turnaj sledujte na fotbalunas.cz.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou