Loňský finalista Redoby má v neděli má poslední šanci, nedokázal do čtvrtfinále postoupit přímo

0

Bez ztráty kytičky proplul do dalšího hracího dne ze skupiny B Fokeful. Ale další z favoritů má docela nahnuto. Tým Redoby bude muset o setrvání v turnaji zabojovat ve skupině "poslední šance", která otevře nedělní program Viola Cupu.

Skupinu B suverénně zvládl Fokeful, který vyhrál všech pět zápasů poměrně v klidu. Proti Redoby a Palurdu museli hráči Fokefulu otáčet nepříznivý vývoj,ale diváky bavili pěknými akcemi.

 

Druhé místo ve skupině obsadili hráči Palurda se ziskem 10 bodů. Palurdo ztratilo jen s Fokefulem (2:4) a s Redoby při remíze 1:1. Tento zápas nabídl řadu šancí Palurda, ale brankář Redoby Aleš Kraus zkrátka svoji branku zamkl a pustil jen střelu Medřického. Bod pro Redoby zachránil v poslední vteřině Žďánský.

 

Třetí postupové místo do čtvrtfinále obsadili hráči ze Senomat se ziskem 7 bodů a lepším vzájemným zápasem s Redoby (3:2). Pro hráče Redoby bude zatím letošní ročník zklamáním, protože zatímco prohra s Fokefulem se čekala, tak ztráta bodů se Senomatama a Palurdem je mírným překvapením. Redoby se bude muset o svoji čtvrtfinálovou pozici porvat, ale v případě postupu jej čeká těžký duel s Elektrem Viola či Fokefulem.

 

Pátá příčka B-skupiny patří hráčům ze Slabců, kteří zvládli porazit Senec a vybojovat bod se Senomatama. Tým střelecky táhl Tomáš Černý, který obstaral všechny branky svého týmu. Poslední příčku ve skupině obsadil Senec. Tým nezískal jako jediný účastník ani jeden bod. Na druhou stranu ale hráči Sence až na utkání s Redoby vstřelili pokaždé protivníkům dvě branky.

 

Další články z Viola Cupu

Svojí skupinu ovládla Elektro Viola, Hlubany těsně pronikly do čtvrtfinále

V sobotním fotbalovém maratonu potvrdily Elektro Viola a Fokeful role favoritů

 

 

Kompletní výsledky

Viola Cup 2016 - Výsledky a rozlosování

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou