Kroměříž trápí marodka

0

,,V pondělí 16.1.2017 zahájil celý klub SK HS Kroměříž zimní přípravu, která bude pro hráče sice náročná, ale určitě velmi obohacující pro další vývoj jejich kariéry. Od nového roku 2017  Sportovní zařízení města Kroměříže /SZMK/ spravují nově majetek města i prostřednictvím fotbalového stadionu. Stala se provozovatelem sportoviště, na kterém dlouhá léta úspěšně působí náš klub SK Hanácká Slavia Kroměříž. Tímto se začíná psát nová kapitola našeho klubu," prozradil Karel Heinz.

Se začátkem zimní přípravy je spojeno i pár příjemných věcí. V budově stadionu je nově vytvořená tělocvična, kterou jako první odzkoušeli hráči ostravského Baníku a zvětšená posilovna. V klubu jsme přivítali i nové trenéry a to například kondičního Martina Snídala, který působil i na podzim, doplnil Michael Panák.

Našim prvořadým úkolem pro jarní část sezony je udržet A-tým v MSFL, získat opět status SpSm a SCM, který nás řadí do špičky mládežnické kopané v republice a udržet stoupající kvalitu vývoje našeho klubu pod novým vedením.

Dalším našim sportovním cílem je být dobrým partnerem klubům na okrese Kroměříž a zajímavým partnerem profesionálních klubů.

 

 

Navrátilec Tomáš Jeleček, který se na zimní přípravu připojil ke Slavii, zhodnotil utkání proti Jihlavě:

,,Dnešní utkání (28. 1. JIHLAVA jun.) splnilo očekávání, že si spíš zaběháme. Myslím si, že Jihlava byla kvalitní soupeř, mladí kluci, drželi balon, byli šikovní, běhaví. Takže to splnilo to co jsme chtěli, zaběhali jsme si a byly tam i dobré věci dopředu, nějaké kombinace. I když to byla mezi šestnáctkami taková "stavěčka". Moc šancí na oko diváka se nevydařilo, ale myslím, že účel to splnilo. Remíza 0:0 je určitě zasloužená, protože ty šance nebyli až taková, ani na jedné straně. Uvidíme, jestli se nám kluci uzdraví do dalších zápasů, abychom neodehráli celou přípravu v jedenácti lidech."

Slovo po utkání měl i trenér Ivo Světlík:

,,Máme za sebou dva týdny přípravy. Bohužel počasí to nasměrovalo k tomu, že hodně hráčů je zraněných a nemocných. Tyto dva zápasy jsme proto odehrály v kombinované sestavě. Zápas s Jihlavou, extrémní podmínky -8 stupňů, bohužel jen se dvěma hráči na lavce. Zápas to byl bez branek, bez šancí. Chtěli jsme opět vidět kluky, které tu máme na zkoušce, jestli se u nás uchytí, ještě vyhodnotíme v následujícím týdnu, kdy máme další zápasový blok. V sobotu Pardubice a v neděli doma Nové Sady Olomouc. Poté se kádr bude zužovat a stabilizovávat."

 

Videa z přípravy:

https://www.facebook.com/skhskromeriz/videos/1302001803191053/

https://www.facebook.com/skhskromeriz/videos/1301994303191803/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou