Rakovník nestačil v přípravě na třetiligové Hořovicko

0

V sobotu sehráli fotbalisté Tatranu Rakovník první přípravné utkání. Na svoji parádně upravenou umělou trávu si pozvali třetiligové Hořovicko a trenér Tatranu - bývalý profesionální fotbalista Pavel Mareš, divákům představil i dvě nové posily.

Na levém beku nastoupil Lukáš Dratva a na pozici stopera Martin Junek. Třetí posila, kterou je bývalý ligový útočník Vladimír Hradecký, měl lehké zdravotní problémy, a tak jej trenéři šetřili. Zároveň k utkání pro zranění či pracovní povinnosti neměli domocí k dispoci řada ostatních hráčů.

 

První poločas přinesl zajímavý fotbal, ve kterém za delší konec tahali domácí fotbalisté. Již po osmi minutách se velmi dobře hrající Dolák protáhl kolem stoperů až před brankáře, ale nastřelil pouze jeho tělo. Chvilku na to to byl opět Dolák, který šel sám na brankáře, ale opět neuspěl. Hosté zahrozili ve 25. po rohovém kopu, když střela od praporku překvapila Tůmu a propadla mu mezi rukama do sítě – 0:1.

 

Do poločasu mohli domácí dvakrát srovnat, ale Dolákova střela z vápna těsně přeletěla břevno. Pět minut před přestávkou se ve vápně uvolnil Petrák, ale také nastřelil pouze brankáře. 

 

Do druhé části udělali domácí pět změn, což se projevilo na výkonu. Otěže převzali hosté, kteří se na čtvrthodiny usadili na polovině domácích, ale skórovat se podařilo Tatranu. V 62. vybojoval Máče míč. Posunul jej na Adriana Ibraimiho, který vnikl do vápna a obstřelil brankáře – 1:1.

 

Radost domácích trvala jen pět minut. Hořovicko zahrávalo dalšího rohový kop. Míč letící v půlmetrové výšce nedokázal na přední tyči zasáhnout ani jeden z domácí, včetně brankáře Tůmy. Proletěl malým vápnem až k nekrytému hráči, který zakončil do prázdné branky – 1:2.

 

Třetí branku přidali hosté z trestného kopu, když Tůma nedosáhl na technickou střelu k tyči na svoji stranu – 1:3. Poslední slovo měli hosté v samotném záběru, kdy šťastným lobem, proti kterému byl Tůma bezmocný, pečetili vítězství – 1:4. 

 

Tatran Rakovník: Tůma – Výborný (46. Hejda), Vecka (46. Černý), Junek, Dratva – Petrák (46. Červenka), Doupal (65. Petrák), Mařík, Dolák (46. Ibraimi), Kučera (65. Dolák) – Klíma (46. Máče). Trenér: Pavel Mareš

 

 

Foto: David Svoboda


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou