Kutná Hora se rozešla smírně s týmem Rejšic

0

V sobotu dopoledne přivítali hráči Kutné Hory na umělé trávě rejšické fotbalisty. Domácí tým bojuje s rozsáhlou marodkou, a tak dostali šanci i někteří hráči B-týmu.

První gól padl až pět minut před koncem prvního poločasu, když Černého připravil o balón důrazný Pečínka a vybídl ke skórování Fingerhuta. Kutnohorští srovnali po hodině zápasu. Černý vrátil míč před bránu po rozehraném trestném kopu a po pár odrazech se nejlépe zorientoval Šesták. Když v 75. minutě zachránilo domácí břevno a neuspěl ani Hačka se svým rychlým brejkem, skončil zápas nerozhodně 1:1.

 

Kutnohorský trenér Radek Kulhánek má velké problémy se samotným skládáním sestavy. Během týdne by se mohli do tréninkového procesu vrátit Cimr a Nekvinda, to však naopak neplatí pro Skokana. Otazník visí také nad Kulhánkem, navíc kádr opustili Regner a Vácha.

 

Nejbližší přípravné utkání čeká Kutnohorské v sobotu 11. 2., kdy se utkají se Zápami. Rejšičtí pro změnu vyrazí 8. 2. na soustředění a o deset dní později je prověří Sokoleč.

 

Sparta Kutná Hora – SK Rejšice 1:1 (0:1)

Branky: 64. Šesták - 40. Fingerhut

Sestava domácích: Jeřábek - F. Nedvěd, Černý, Franc, M. Frejlach - Hačka, Šindelář, Piskač, Šesták - Hradílek, Semrád

Střídali: Michálek, Jarkuliš, Vojáček

Sestava hostů: Novák - Bým, Kopecký, Putorík, Pečínka - Herman - Fingerhut, Zörkler, Kořínek, Sameš – Jon

Střídali: Mareš, Dohnal, Fiksel

 

Zdroj: Oficiální web klubu Sparta Kutná Hora

Foto: Regionální zpravodajství svoboda.info


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou