Rakovnický Tatran v přípravném městském derby přehrál SK

0

Rakovník - Zatímco pro divizní Tatran to byl již třetí přípravný zápas, tak pro účastníky Středočeského přeboru - SK Rakovník to byl první přípravný zápas. Domácí Tatran v prvním poločase udělil hostům lekci z produktivity, neboť hosté nedokázali z několika zajímavých příležitostí vytěžit branku, zatímco domácí Tatran potrestal všechny chyby v obraně SK. Utkání se celkově hrálo v dobrém tempu a vzhledem k tomu, že šlo o přípravný zápas, tak se hrálo i před slušnou diváckou návštěvou.

Tatran Rakovník - SK Rakovník 4:0 (3:0)

Vstup do utkání byl z obou stran stejný. Hrálo se tvrdě a především ve středu pole. První vážnější příležitost měli v 17' hráči hostujícího SK, když Máče zahrál těsně před velkým vápnem rukou. Polák střelu z TK poslal jen do zdi a Sklenka svoji dorážku poslal nad Ciprovu svatyni. Ve 25' přišla obrovská hrubka v obraně hostů. Severin poslal nepovedený křižný balon, který dopadl do souboje Rotheho s brankářem Kabelem, který chvilku otálel až domácí Rothe nahrál Dolákovi před prázdnou branku. Ten sice dlouho váhal, ale nakonec střelou o břevno otevřel brankový účet utkání - 1:0. Na Dolákovu branku mohl odpovědět Nwogu, ale sám před Ciprou hledal lépe postaveného R. Hamouze, před kterým domácí obrana odkopla míč. Hosté to zjevně poznamenalo a Tatran převzal herní iniciativu. Nejprve ve 33' utekl Klíma a střelou mezi nohy brankáři vstřelil druhý gól - 2:0. O pět minut později P. Kučera utekl po levé straně a technickou střelou na zadní tyč završil povedenou deseti minutovku domácího týmu - 3:0. Těsně před poločasovou pauzou 

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči SK, ale v 53' Severin po rohovém kopu nasměroval svoji hlavičku jen do břevna Zachovy branky. V 63' vstřelil Tatran čtvrtou branku, kdy Dolák využil dle diváků i lavičky hostů ofsajdového postavení k samostatnému úniku a následnému prostřelení Peška - 4:0. Snížit mohl Mareš, ale minul Zachovu branku. Také Nwogu byl v dobré pozici po parádním vysunutí Sklenky. Ovšem i on zamířil vedle branky. V domácím dresu mohl skóre ještě navýšit Mařík, ale ani jedna z jeho dvou střel nemířila na Peškovu branku.

 

Tatran Rakovník: Cipra (46. Zach) – Hejda (46. Výborný), Vecka, Bredler, Dratva – Červenka (46. Z. Schwendt), Verner, Doupal (14. Dolák), Rothe (26. P. Kučera) – Klíma (46. Petrák), Máče (46. Mařík). Trenér: Pavel Mareš. 

SK Rakovník: Kabele (46. Pešek) – Čech (75. Titlbach), Polák, Rohla, Severin – Pucholt, Sklenka, R. Hamouz (46. Mareš), Mates (46. P. Tvrz) – J. Červený (60. Krupička), Nwogu (75. R. Hamouz). Trenér: Libor Šíma.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou