Jankov v přípravě nezvítězil ani na čtvrtý pokus

0

Sobotním zápasem s domácí Hlubokou uzavřel velmi náročný čtrnáctidenní blok zimní přípravy. Přestože v utkání samotném nebyla na hráčích divizního celku znát nijak zvlášť velká únava z náročného programu, výběru exligového trenéra Františka Cipra podlehli 0:1, když jedinou trefu v utkání zaznamenala opora zadních řad Hluboké Stanislav Legdan.

Oba celky postrádaly několik svých klíčových hráčů. Na domácí straně to byli Nitranský, Stráský nebo Tauber, hostům scházeli například Maršán s Kollárem a Loškem. Jankovští v zápase ukázali v plné kráse, kde je nejvíce tlačí bota. I přes znatelnou převahu se nedokázali propracovat k vyložené gólovce.

 

Ve 2. minutě se zrodila první střela na bránu, tedy spíše vedle ní. Jakub Zajíc vyslal ze své obávané levačky tvrdý projektyl, který však ke smůle hostujícího celku o několik centimetrů minul domácí zařízení. Domácí odpověděli podobnou mincí v 8. minutě. Z levé strany střílel Ondřej Němec, avšak i on branku soupeře minul. Jankov se jen těžko probíjel do šancí, přesto si v 18. minutě vytvořil zřejmě jedinou, která gólem těžce zaváněla. Kroneislovo pobídku sklepl Smékal k nohám Romana Mužíka, jenž v dobré příležitosti nechal vyniknout hlubockého gólmana Brašničku. O osudu utkání rozhodla standardní situace z 31.minuty. Na centrovaný balón z levé strany si naskočil Stanislav Legdan a hlavou dostal míč za brankovou čáru, což signalizací potvrdil asistent rozhodčího Eibl - 1:0.

 

Ve druhém poločase byl tlak Jankova ještě silnější než v tom prvním, leč bez gólového efektu. V 47. minutě pálil z hranice pokutového území Lukáš Voráček nad branku. V 56. minutě zase Roman Mužík z přímého kopu jen těsně vedle. Domácí hráli v podstatě jen na brejkové protiútoky. Několik jich měli, ale žádný z nich nedotáhli do zdárného konce.

 

A když se deset minut před koncem po krásném Zajícově centru zalekl vyrovnání Marek Pancíř, mohla se z vítězství radovat Hluboká. Hosté působili v ofenzivní činnosti marným dojmem a jen tak svým fandům i trenérům potvrdili, kdeže je zakopaný pes. Domácí tým s dobře pracujícím stoperským duem Legdan - Čermín bez větších obtíží i přes stálý tlak udržel čisté konto.

 

TJ Hluboká nad Vltavou - SK Jankov 1:0 (1:0)

Branka: 31 Legdan

Sestava domácích: Brašnička - Antoš, Čermín, Legdan, Říha - Lovička, Jonáš, Valenta J., Němec - Hájek, Adam T.

Střídali: Hošek, Valenta L., Procházka, Křiváček

Sestava hostů: Hejníček - Fajtl, Kroneisl, Popelka, Zajíc - Jirkovský, Voráček, Šebelka, Rytíř, Mužík - Smékal

Střídali: Pavelec, Bürger, Maurer, Pancíř, Cimerhanzl, Šulc

Rozhodčí: Peterka

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou