Sodoma hattrickem přispěl k demolici rezervy Táborska

0

Praha je oblíbené místo táborské rezervy pro přípravné duely. Tentokrát se představila na Motorletu proti místnímu celku. Domácí ukázali, že v popředí divizní tabulky nejsou náhodou a jejich třetiligové ambice nemusí být liché.

Jihočeši zpevnili zadní řady Bělouškem z A týmu a reprezentantem U19 Součkem, který se vrátil z reprezentačního srazu. Zpevnění zadních řad Táborsku nestačilo, když inkasovalo celkem sedmkrát. Hned třikrát to bylo v prvním poločasu. Všechny branky obstaral Jiří Sodoma.

 

Po změně stran se prosadilo i Táborsko. Do černého mířil Kostka a Rabiňák. Třetí trefu obstaral právě Souček. „Přípravné utkání s velmi kvalitním soupeřem odhalilo naše slabiny, na kterých bude třeba zapracovat. Hrálo se více dopředu než ze zajištěné obrany a proto se zrodil spíše hokejový výsledek,“ zhodnotil utkání vedoucí táborského mužstva Petr Kolář.

 

FK Motorlet Praha – FC MAS Táborsko B 7:3 (3:0)

Branky: Sodoma 3x, Pyšek, Měska, Karbulka, Laušman – Kostka, Rabiňák, Souček

Sestava Táborska (1. pol.): Hňup – Souček, Kozel, Chotovinský, Běloušek – Turek, Týnavský, Král, Novák, Nehoda – Dorděvič

Sestava Táborska (2. pol.): Blažek – Souček, Suchan, Škarda, Běloušek – Turek, Rabiňák, Peterka, Bakule, Král – Kostka

 

Zdroj: Oficiální web klubu FC MAS Táborsko

Foto: Lubor Mírek / Facebook FK Motorlet Praha


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou