Varga ničitel! Pěti kousky rozebral Katovice

0

Jihočeši se v Sušici prezentovali slušným fotbalem a s divizním týmem sehráli naprosto vyrovnanou partii. Od svého soupeře však dostali velkou lekci z produktivity - Sušičtí s lehkostí využívali brejkové situace, které jim hráči Katovic nabídli. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 5:1, zazářil Imrich Varga.

Odchovance sušického fotbalu Imricha Vargu možná také zdravě nabudil parádní gól jeho oblíbence Fernanda Torrese, který se v utkání s Celtou Vigo trefil naprosto geniálně. Varga se proti Katovicím uvedl jinak - vstřelil všech pět branek svého týmu!

 

Před dvěma lety se stal Imrich Varga nejlepším střelcem okresního přeboru, dvě sezóny po sobě nastřílel přes 20 branek za B-tým Sušice. Teď také ukázal, že by mohl být výraznou pomůckou pro jarní divizní boje. 

 

TJ Sušice - SK Otava Katovice 5:1

Branky: Varga 5x - Horejš


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou