Pod dvouletým chlapcem se probořil led, zachránil ho bývalý trenér Hvězdy Cheb

0

Pod chebským hradem se na řece Ohři propadl do vody teprve dvouletý chlapec, kterého neudržel tenký led. Naštěstí byl poblíž Milan Kolouch a malého chlapce z vody vytáhl předtím, než se mohlo stát něco mnohem horšího.

Byl ve správný čas na správném místě. Bývalý prvoligový fotbalista nebo trenér chebské Hvězdy Milan Kolouch se nerozpakoval, a jakmile uviděl tonoucího chlapce, vydal se na led za ním. „Na nic jsem nečekal a skočil pro něj do vody. Byl asi sedm osm metrů od břehu. Rukama se držel okolního ledu a z vody mu koukala jenom hlava,“ popsal situaci pro iDNES.cz zachránce Milan Kolouch.

 

Dvouletý Patrik utekl své mamince, se kterou byl na procházce. Ta se rozběhla za ním, ale hned u břehu se také probořila a musela ji vytáhnout Kolouchova manželka. Pro Patrika se okamžitě vydal Milan Kolouch. „Přibližoval jsem se k němu opatrně, abych nepoškodil led a kluk neskončil celý pod vodou. Naštěstí je v pořádku,“ dodal bývalý kouč Hvězdy Cheb.

 

Hrdinský kousek ocenil také starosta Chebu Petr Navrátil, jenž Kolouchovi předal symbolického keramického anděla.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou