SK Rakovník získal skalp nad divizní Přední Kopaninou

0

Střešovice - Ve středu večer na umělé trávě ve Střešovicích přivítala Přední Kopanina hráče rakovnického SK, pro něž to byl druhý přípravný zápas, zatímco hráči Kopaniny hráli již osmé přípravné utkání. Zápas byl pikantní pro rakovnického mladíka Roberta Hamouze, neboť absolvoval začátek zimní přípravy v dresu Kopaniny a nastoupil za ni ve čtyřech přátelských zápasech.

FC Přední Kopaniny – SK Rakovník 2:3 (0:1)

Hosté začali utkání velmi aktivně a již v 7‘ se po levé straně perfektně uvolnil mladík Čech, aby následně zpětnou přihrávkou našel ve vápně volného Nwoga, který si míč jednou přistrčil a následně jej uklidil k tyči – 0:1. V 16‘ mohlo být vyrovnáno, ale domácí hráč po volném kopu těsně přestřelil Peškovu branku. Poslední zajímavou šanci v prvním poločase neproměnil P. Tvrz, který rovněž přestřelil branku.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, kteří po pěti minutách předvedli rychlý kontr po levé straně a celou akci zakončil pohotový Kratochvíl – 1:1. Misky vah mohl na stranu Kopaniny převážit Urban v 70‘, ale naštěstí pro Rakovnické přestřelil. O minutu později ovšem rakovnická obrana chybovala a Kratochvíl parádní ranou ze 17 metrů nedal Kabelemu šanci – 2:1.  Hosté nesložili zbraně a inkasovaná branka je nakopla. V 80‘ Sklenka milimetrovou uličkou vyslal Nwoga do samostatného úniku a rakovnický kanonýr parádním lobem vyrovnal – 2:2. O tři minuty později vysunul Sklenka P. Tvrze, který vnikl do vápna a nahrál přes celé vápno na zadní tyč, kde výborně hrající Čech míč dopravil do odkryté branky – 2:3. Vyrovnat mohli domácí dvě minuty před koncem, kdy Urban z trestného kopu z 18 metrů těsně minul šibenici Kabeleho branky. Rakovničtí si připsali první výhru v zimní přípravě a rovnou proti diviznímu celku.

SKR: Pešek (46. Kabele) – P. Tvrz, D. Dratva, J. Krupička, Severin – Mareš (71. Kýzl), Sklenka, R. Hamouz, Pucholt, Čech – Nwogu. Mužstvo vedl: Rostislav Hertl.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou