Duel dvou týmů z kutnohorského OP vyzněl pro Suchdol

0

Nutno dodat, že fotbalisté suchdolského Sokola slaví vítězství zaslouženě. Rozhodli však až v poslední desetiminutovce, kdy se dvakrát prosadili.

Na umělé trávě v Kutné Hoře se proti Suchdolu postavil kombinovaný tým Sedlece. První poločas vyhrál na šance Suchdol: v dobré příležitosti se nejprve objevil Novotný, poté nebezpečně střílel Langr, sám před brankářem byl i Pacák a z chumlu se snažil procedit míč Suntych. Jenže ani jedna z akcí nebyla gólová. Až poté, ve 23. minutě, se prosadil po kombinaci Pacák. Sedlec hrozila výjimečně, za zmínku stojí samostatný únik z naší levé strany, při kterém se ale sedlecký útočník po nákopu do země zranil.

 

Hned po změně stran sedlečtí vyrovnali a začínalo se nanovo. V 60. minutě napřáhl Langr a vrátil Suchdolu vedení. To ale nevydrželo dlouho, hned po dvou minutách bylo opět vyrovnáno. Třetí suchdolskou branku vstřelil Zelený, který gól oslavil efektně kotrmelcem. Poslední brankou zápasu rozhodl Suchdol o výhře: Pacákův trestný kop tečoval patou Biroš (na testování ze Štrampouchu) do protipohybu brankáře.

 

TJ Sokol Družba Suchdol - TJ Viktoria Sedlec 4:2 (1:0)

Branky domácích: 23. Pacák, 60. Langr, 80. Zelený, 85. Biroš

Sestava domácích: Hebr - Král, Volný, Dolejš, Novotný - Zelený - Biroš, Pacák, Langr, Suntych - Lukáš Laštovka

Střídal: David Laštovka

 

Zdroj: Oficiální web klubu TJ Sokol Družba Suchdol


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou