Skalice vyhrála turnaj O pohár města Děčína

0

Tradiční turnaj, který se hraje na Městském stadionu v Děčíně, má kolo před koncem svého vítěze.

Čtvrté kolo tradičního zimního turnaje rozhodlo o týmu, který si odveze vítěznou trofej. Skalice totiž porazila obhájce prvenství z Vilémova 2:1. A jelikož Neštěmice prohrály s Rumburkem, nemůže účastníka krajského přeboru Libereckého kraje už nikdo předstihnout.

 

„Už před týdnem jsme poznali, že jsou Neštěmice kvalitní soupeř. Nastoupili jsme bez Martínka a Švece, což je naše středová osa. To byl důležitý test pro ostatní hráče. S Vilémovým jsme prohrávali díky brejku soupeře. Dokázali jsme, že umíme nepříznivé skóre otočit. A nakonec vyhráli zaslouženě. Ještě nás čeká poslední zápas, kdy se utkáme s pořádajícím Děčínem,“ říkal trenér Skalice Zdeněk Baťka.

 

 Vilémov, který je několikanásobným vítězem děčínského turnaje, skončí pravděpodobně na čtvrtém místě. „Rumburk asi Doksy neporazí o devět branek. Ale se Skalicí to byl dobrý zápas. Doplatili jsme na malý počet hráčů, na rozdíl od soupeře jsme nemohli střídat,“ podotkl vilémovský manažer Libor Sklenář.

 

SK Skalice – Stap Vilémov 2:1 (0:1)

B: Martínek 2 (1 z PK) – Havel.

 

Deset branek padlo v utkání Rumburka s Neštěmicemi. Z vítězství 6:4 se nakonec radoval tým ze Šluknovského výběžku. „Jsem hodně spokojený. Kromě úvodu, kdy nás podržel brankář, jsme byli lepším týmem. Dařilo se nám v koncovce, ale oba celky ještě spoustu dalších šancí zahodili. Jen mě mrzí, že nás bylo sotva jedenáct,“ pravil kouč Rumburka Roman Häusler.

 

Neštěmice po skvělém vstupu do turnaje padly s Rumburkem. Navíc jejich duel s Doksy skončil kontumací 0:3. „Je to paradox. Rumburk vystřelil pětkrát na branku a dal šest gólů. Náš brankář si vybral slabší den. Ale obrana mu nepomohla. Dělali jsme hloupé chyby,“ hlesl trenér Neštěmic Martin Beran, který v zimě přešel do Českého lva z lavičky Střekova.

 

FK Rumburk – FK Neštěmice 6:4 (4:1)

B: Šott 2, Škyta, Chlan, Pácha, Pokorný – Růžička, Soukup, Krok, Janda.

 

Pořádající Junior Děčín zřejmě skončí na posledním místě. I když nehrál špatné utkání, Doksy, účastník krajského přeboru nakonec vyhrál 5:2. „Více jako polovinu zápasu jsme byli lepším týmem. Ale více se nám daří v útoku, než obraně. Ale byl to zajímavý zápas,“ zdůraznil děčínský trenér Pavel Přibyl.

 

„Jednalo se o dobré tréninkové utkání. Děčín nás prověřil jen v některých fázích zápasů,“ řekl kouč FK Doksy Michael Šimek.

 

FK Junior Děčín – FK Doksy 2:5 (0:2)

B: Přibyl, Stach (PK) – Kukla, Šimon, Vaňátko, Šťastný, Toman.

 

Los 5. kola, sobota 25. února: Rumburk – Doksy (13), Junior Děčín - Skalice (15). Utkání Vilémov – Neštěmice (0:8) bylo předehráno 21. ledna!

 

Tabulka

1. Skalice 10 (12:4)

2. Neštěmice 7 (17:11)

3. Doksy 7 (11:7)

4. Vilémov 7 (10:15)

5. Rumburk 4 (8:14)

6. Junior Děčín 1 (7:14)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou