Další přípravné utkání bylo pro Lužnou vítězné

0

Rakovník – Ve svém třetím přípravném utkání se svěřenci Tomáše Pavlíčka představili v areálu Tatranu Rakovník na umělé trávě proti týmu z Pustovět, pro které to byl vůbec první přípravný zápas. Hosté šli na začátku utkání do vedení, ale Lužná zápas otočila ve svůj prospěch a přidala tak druhé vítězství z dosud tří odehraných utkání.

TJ Sparta Lužná – TJ Sokol Pustověty 3:1 (2:1)

Tento zápas měl jasného favorita, ale byli to právě hráči Pustovět, kteří se dostali na začátku utkání do vedení. Útočící hráč se dostal k centru, který obrana soupeře odvrátila jen na úroveň penalty a následná střela i přes dotyk brankáře Dudy skončila v síti – 0:1. Zanedlouho přišla s odpovědí Lužná, když se Šnajdr díky svému důrazu prosadil po přihrávce Pokorného – 1:1.

 

Příležitost strhnout vedení na svou stranu měli luženští, když se Krumhanzl řítil od poloviny hřiště na branku a obrana ho dokázala zastavit až ve vápně, a to nedovoleným způsobem. K pokutovému kopu se postavil Pokorný, ale byl neúspěšný, takže se skóre neměnilo.

 

O chvilku později už šla Lužná do vedení a to zásluhou mladíka Vejvody. Na rohový kop Krumhanzla si nabíhalo hned několik hráčů, ale byl to právě Vejvoda, který usměrnil dobře cílený balon do branky – 2:1.

 

Druhý poločas nabídl pouze jednu branku a to po akci luženských, kdy do výhodné pozice naservíroval balon Šnajdr Pokornému, který byl v ideální pozici na zakončení, ale místo střely zvolil přihrávku před odkrytou branku na zadní tyč Štěpánkovi, který neměl sebemenší problém skórovat – 3:1.

 

V dalším přípravném zápase se Lužná představí v sobotu 25. února od 14 hodin a soupeřem bude FC Jesenice. Zápas bude sehrán opět v areálu Tatranu Rakovník.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou