Roudnice si poradila s C-týmem Litoměřicka

0

Na vlně výher se řítí přípravným obdobím celek Roudnice, tentokrát si poradil s Litoměřickem. Vítězství SK sice mohlo být v další přípravě vyšší, ale skalp druhého celku I. B třídy se cení.

Do vedení dostal domácí tým Stejskal, druhou branku přidal po prodloužení Hubeného Lebduška. Další příležitosti SK zůstaly nevyužity (Krása, Stejskal, Lebduška, Hubený), a tak hosté trestali. V poslední minutě první půle neměl Lukeš nárok na parádní střelu z dvacítky. Ve druhém poločase už padla pouze jedna branka. V zakončení zachoval chladnou hlavu Lebduška - 3:1.   

 

"Byl to zatím náš nejkvalitnější soupeř v přípravě a těší nás, že jsme se mu vyrovnali v rychlosti a nasazení. Měli jsme proměnit víc šancí, hlavně v prvním poločase. S výkonem i výhrou jsme ale celkově spokojeni," přiznal jeden z koučů SK Jiří Šmidrkal.

 

Roudnice - Litoměřicko C 3:1 (2:1) 

Branky domácích: Lebduška 2x, Stejskal

Sestava domácích: Lukeš - Klepáč, Skokan, Job, Krása - Novotný, Trejbal, Hubený, Matuszewski - Lebduška, Stejskal

Střídali: Neuman, Púčala, Hlaváček

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Roudnice nad Labem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou