Před jarní částí se představují další týmy

0

Přinášíme vám další horké novinky z týmů okresního přeboru. Jak probíhá příprava v týmech Peček, Velkého Oseka a Libodřic?

Petr Šafránek - trenér AFK Pečky

 

Přípravu jsme začali v polovině ledna a ani silné mrazy ji nenarušily.Trénujeme 3x týdně a začátkem února jsme odjeli na kratší soustředění, které se po všech stránkách vydařílo. 25. února jsme odehráli první přípravný zápas na UT v Kostelci a s velmi kvalitním týmem Vyžlovky jsme prohráli 0-2. Následně nás ještě čekají Uhlířské Janovice "B", Škvorec, Vyšehořovice. Co se týká týmu, tak všichni dlouhodobě zranění se nám vrátili a jsou v pořádku. Naopak máme jednoho hráče po operaci kolena a ten pokud zasáhne do jarní části, tak to bude asi až v závěru sezony.Jinak asi největší změny jsou v tom, že nechci spolupracovat s hráči, které baví fotbal pouze v době, kdy je příjemné počasí a zimní přípravu nepovažují za důležitou a navíc se nedokáží ani omluvit. Z tohoto důvodu někteří hráči budou chodit za "B" mužstvo. Hráčský kádr chceme po dohodě s vedením dorostu doplnit o další mladé hráče. To je cesta, kterou chceme jít - postupně zapojit další mladé hráče. Pro jarní část bychom chtěli jednoho zkušeného hráče, uvidíme, zda se nám to podaří. Naším cílem pro jarní část je dohrát sezónu v klidné části tabulky a herně i hráčsky připravit silný tým pro následující sezónu.

 

 

Jiří Sodoma - trenér Viktorie Velký Osek

 

Přípravu jsme začali v polovině ledna z důvodu špatných klimatických podmínek v tělocvičně, teď už trénujeme klasicky 2 x týdně na hřišti. Přípravné zápasy máme v plánu čtyři, jeden už je za námi, když dostal příležitost celý široký kádr a byla z toho prohra 2:4. V našem týmu vedení zůstalo beze změn. Co se týká posil, tak ty jsou stále v řešení a snad by se měly představit příští týden v dalším přípravném zápase. A cíl, ten je jasný - záchrana, ale bude to hodně těžké.

 

 

Lukáš Lanc - trenér FK Libodřice

 

Přípravu jsme začali 31.1.2017, ve které jsme se zaměřili na fyzickou kondici hráčů. I když nám tréninky znepříjemňovalo počasí, odehráli jsme zatím 1 přípravný zápas, ve kterém jsme porazili Malín 2:1. Do začátku sezóny nás čekají ještě 3 přípravná utkání. S největší pravděpodobností nás opustí Jakub Kovařík, jinak by měl tým zůstat pohromadě, to samé platí i o realizačním týmu. Všichni hráči jsou zdraví, takže do sezóny půjdeme jen bez Kovaříka, protože jsme náhradu za něho nesehnali. Naším cílem bude předvádět dobré výkony jak doma, tak venku a udržet tak šesté místo v tabulce.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou