České Kopisty odjely z Roudnice s třígólovou porážkou

0

Další příprava, další výhra. Fotbalisté SK Roudnice porazili I. B třídní České Kopisty 3:0. Dvakrát se trefil Stejskal, jednou Jansa.  

Ani jeden z týmů nenastoupil kompletní. Domácí, kterým chyběli hlavně hráči, kteří dali přednost prvoligovému duelu Slavia - Plzeň, se s tím ale vyrovnali mnohem lépe. I se třemi dorostenci v sestavě šli brzy do vedení díky Stejskalovi. V prvním poločase zvýšil náskok Jansa a po změně stran pečetil na 3:0 opět Stejskal. Hosté, kterým musel vypomoci Hlaváček, mohli alespoň upravit z pokutového kopu, ten ale neproměnili. 

"Výhra se určitě cení, ale musím přiznat, že hlavně ve druhé půli ta hra celkově upadla. Zatím se nám v přípravě daří, což je sice pěkné, ale už by to chtělo také narazit. Aby se nám to nevrátilo v mistrácích," poznamenal kouč Roudnice Jiří Šmidrkal.


Roudnice - České Kopisty 3:0 (2:0)

Branky: Stejskal, Jansa, Hlaváček

Sestava Roudnice: Lukeš - Skokan, Job, Husák, Klepáč - Voves, Trejbal, Hubený, Jansa - Púčala, Stejskal

Střídali: Hlaváček, Neuman

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Roudnice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou