Jívoví otočilo zápas s Bobrovou

0

Na umělé trávě ve Žďáře nad Sázavou se v neděli 5. března utkaly celky Santusu Jívoví a Bobrové.

Jívoví - Bobrová  3:2 (1:2)

V neděli oba týmy, které hrají okresního přebor, nastoupily ke svému prvnímu přípravnému zápasu před jarní částí sezóny, a to na neutrální půdě na umělé trávě ve Žďáře nad Sázavou. Hra byla od začátku vyrovnaná a obě strany se snažily o útočný fotbal. Chybné rozehrávky a nedorozumění v obraně Jívoví vedly k brzkému vedení Bobrové 2:0 - dva samostatné úniky na chytajícího trenéra Uhlíře hráči Bobrové bez problémů proměnily. Santus pak přitlačil a dostával se stále více do zakončení. Těsně před koncem první půle byl ve vápně sražen Miroslav Koukola a k (nutno podotknout přísnému) pokutovému kopu se postavil Jindřich Horký, který následně snížil na poločasových 1:2 z pohledu Jívoví.

 

V druhé půli pokračoval útočný fotbal z obou stran, z branek se však radovali pouze jívovští. Nejdříve prošel z vlastní půle přes několik hráčů Bobrové (někdy i s velkou dávkou štěstí) téměř celé hřiště Stanislav Krejčí a z velkého vápna srovnal k tyči na 2:2. Následně se po levé straně uvolnil Vojtěch Dvořák a křížnou přihrávkou přes celé vápno našel neomylně kopačku Miroslava Koukoly, který z první dokonal obrat Santusu, který se tak nakonec mohl radovat z konečného skóre 3:2. Na podzim vzájemné utkání obou celků v okresním přeboru skončilo výhrou Bobrové 1:0 na hřišti Jívoví. Momentálně desáté Jívoví má tak na jaře zatím v tabulce druhé Bobrové co vracet.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou