Před sezónou se představuje Kouřim a Krakovany

0

Jaro ťuká na dveře a my nahlédneme pod pokličku přípravy dalších dvou týmů...

Martin Snížek - trenér TJ Kouřim

 

Příprava začala na konci ledna, trénujeme převážně fyzičku v ulicích Kouřimi a postupně zapojujeme i umělou trávu v Kostelci. Tradičně máme velmi slabou účast na trénincích, většina hráčů se objevuje jen sporadicky. Máme za sebou dva přáteláky, se Škvorcem jsme po tragickém výkonu prohráli 2:3 a o tomto víkendu jsme hráli s Kostelcem. Čekají nás ještě zápasy s Dobřichovem a generálka s Liblicemi. Tým zůstává pohromadě, zatím bez příchodů nebo odchodů. Je nás v kádru osmnáct, takže budeme využívat hráče, které máme. Jediným otazníkem je zdravotní stav brankáře Havránka, který léčí zlomeninu prstu na ruce z futsalu. Ale měl by se do začátku sezóny uzdravit. Všichni ostatní jsou nyní zdravotně v pořádku. Rádi bychom skončili v horní polovině tabulky, ale očekáváme velmi těžké jaro. Zvlášť když přístup hráčů k přípravě není dobrý. Bude nejspíše "padat" dost týmů, takže bude velmi důležitý začátek sezóny. Po pěti zápasech už budeme moudřejší.

 

 

Vlastimil Chlád - trenér TJ Krakovany

 

Přípravu jsme zahájili v sobotu 21 ledna. Trénovali jsme třikrát týdně úterý, čtvrtek, sobota v domácích podmínkách. Od 18. února máme každý víkend přípravné zapasy. Zatím odehráno K.Hora B porážka 1 : 4, další zápas v Červených Pečkách vítězství  3 : 1. Poslední přípravu se Suchdolem jsme prohráli 1:4. Ještě nás čekají Pátek a Hlízov. Přípravu nezahájili brankář Jan Špinka a Lukáš Neruda, kteří se podrobili chirurgickým zákrokům. Bohužel i řada dalších hráčů má z různých důvodů minimální účast jak na trénincích, tak i na utkáních. Kádr mužstva je stejný jako na podzim - nikdo neodešel, nikdo nepřišel. Příležitost v přípravě dostává dorostenec David Chvojka, který jediný z dorostenců, kteří s námi měli možnost se připravovat, má chuť se zlepšovat a určitě má předpoklad se v brzké budoucnosti prosadit v A mužstvu. Cílem v jarní sezoně je uhrát co nejdříve potřebný počet bodů a vyhnout se sestupovým starostem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou