Petr Bureš nastřílel rezervě Přibyslavi čtyři branky!

0

Druhé přátelské utkání měli v neděli na programu okresní fotbalisté z Rozsoch. Ti si ke svému zápasu na umělou trávu do Žďáru nad Sázavou pozvali aktuálně čtvrtý celek Okresního přeboru Havlíčkův Brod - Přibyslav B.

Rozsochy - Přibyslav B 5:1 (2:0)

Do utkání vstoupily Rozsochy bez několika tradičních opor – Emila Šibora a hlavně hlavního brankáře Milana Juračky a Lukáše Andrejse.  Aktuální Golanskou jedničku ale skvěle v utkání zastoupil brankář rezervy Rozsoch Marek Střešňák.

 

Do utkání vlétly Rozsochy jako uragán a již v 10 minutě zásluhou Petra Bureše vedly 1:0. Rozsochy i nadále držely taktovku a především skvěle hrající Holý Jan předkládal jednu finální přihrávku za druhou. Petr Bureš se podruhé prosadil ve 24 minutě, kdy po nedovoleném zákroku na Holého na hranici pokutového území zahrával trestný kop 2:0. V prvním poločase se Přibyslav B dostala do hry až po dobré půl hodině, kdy především hrozila z rychlých protiútoků, ty však končily na skvěle chytajícím brankáři Střešňákovi.

 

Do druhého poločasu již soupeř hrozil i více z postupné hry, kontry Rozsoch byly především v 46 minutě smrtící a dokonaný hattrick Petra Bureše 3:0. Čtvrtou branku přidal po kombinaci na jeden dotek Šťastný který prostřelil hostujícího brankáře 4:0. Hosté kontrovali z trestného kopu, kdy se hlavou prosadil za záda Střešňáka hostující útočník 4:1. Poslední slovo ale měly opět Rozsochy, když si pohrál s „přibyslavskou“ obranou domácí Bureš Petr a upravil tak na konečných 5:1.

 

V generálce na jarní část okresního přeboru přivítají Rozsochy na svém domovském stadionu  Železárny Štěpánov. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou