Kanonýr Lukáš Berky: S Chropyní máme na to, abychom hráli lépe než na podzim

0

Hráčem podzimu byl v KP Zlínského kraje zvolen Lukáš Berky z týmu Chropyně! Ten je největší zbraní svého celku, vždyť vstřelil 11 z 15 jeho podzimních branek! Střelce, který věří tomu, že Chropyně bude na jaře sbírat body v daleko větší míře, než tomu bylo na podzim, jsme tak vyzpovídali.

Jak hodnotíte své vítězství v anketě? Kdo byl Hráčem podzimu pro vás osobně? 

Za vítězství jsem samozřejmě rád a chtěl bych poděkovat všem, co pro mně hlasovali. A za mě jsou nejlepšími hráči podle toho, co jsem měl možnost vidět a co vím, Petr Silnica z FC Strání a Pavel Prešnajder z FC Vsetín. Oba jsou to výborní a rozdíloví hráči.

 

Můžete představit svou fotbalovou kariéru? 

Jako prcek jsem začínal v Chropyni, ale už jako mladý jsem se přesunul do Kroměříže, kde jsem prošel všemi mládežnickými kategoriemi, nasbíral spoustu zkušeností a poznal spoustu výborných lidí.

 

Můžete se jako hráč charakterizovat? 

Jsem útočník, tudíž se snažím hlavně o to, aby padaly branky, to je můj hlavní úkol.

 

Jaké fotbalové plány a přání máte do budoucna? 

Chtěl bych se posouvat, zkusit vyšší soutěže, dávat co nejvíc branek a být nejlepší.

 

Jak hodnotíte odehraný podzim a co čekáte od svého týmu do jara? 

Na podzim jsme výborně chytli začátek sezony, ale postupně jsme šli herně i výsledkově dolů. Ale v zimě se nám podařilo přivést další kvalitní spoluhráče a tým je v dobré pohodě a víme, že to bude těžké, ale určitě máme kvalitu na to, abychom předvedli o hodně lepší výkony než na podzim.

 

Kdo je podle vás největším favoritem soutěže a proč? 

Určitě FC Luhačovice. Hrály nejlíp ze všech a mají výborné a zkušené hráče

 

Můžete představit váš tým? 

 Hodně kluků už tady hraje dlouho, je tu dobrá parta okolo fotbalu celkově a všichni spolu vychází a máme výborné zázemí. Nejvíce se budeme spoléhat na kapitána Marcela Vaňharu a brankáře Romana Večeřu, bez těch dvou by to nebyla Chropyně.

 

Jak jste strávili zimní přípravu? 

Větší část z ní jsem já osobně strávil v Kroměříži a jsem za to hodně rád, protože sem nabral hodně zkušeností, jak z tréninků, tak i přípravných zápasů a dalo mi to hodně po všech stránkách. A v Chropyni vše proběhlo, jak mělo, a v přípravných utkáních  se nám dařilo  výsledkově i herně. Snad nám to vydrží do jara.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou