Lužná v generálce jen remizovala s Pavlíkovem

0

Generálku na jarní část soutěže sehrála luženská Sparta na přírodní trávě v Pavlíkově. Hostující lodivod je celou zimní přípravu nespokojen s proměňováním šancí svého týmu a ani tento zápas nebyl výjimkou. Pro oba dva týmy to ovšem byla velmi dobrá bitva na přírodní trávě.

SK Pavlíkov - Sparta Lužná 2:2 (1:0)

Na první branku se čekalo až do 27', kdy se hosté dopustili chyby v rozehrávce a domácí se po rychlém kontru zásluhou Hinka dostali do vedení - 1:0. Oba dva týmy měly možnosti ke skórování, ale stav utkání zůstal nezměněn.

Do druhého poločasu se povedl vstup hostům. Nejprve Vejvova v samostatném úniku neuspěl, ale vyrovnáno přece jen bylo, když Vejdova v 52' zužitkoval brejk po vybídnutí J. Špičky - 1:1. V 68' hostující brankář Zuda fauloval domácího hráče a Hink z pokutového kopu znovu poslal domácí do vedení - 2:1. Utkání nakonec skončilo remízou, když i Vejvoda se stal dvougólovým střelcem zápasu. V 86' dopravil Grillovu střelu do branky po rychlém brejku.

Hostující lodivod Tomáš Pavlíček si po utkání znovu postěžoval na neproměňování šancí: ,,Byl to další zápas, kdy jsme neproměnili své šance, ale také stále čekáme na nulu vzadu. Na druhou stranu hráli jsme poprvé na přírodní trávě, což před sobotním zápasem s Olympií Rakovník je pro nás velmi cenná zkušenost."

Program týmů:

sobota 25. 3. 2017 10.00 - Olympie Rakovník - Sparta Lužná (II. třída)

sobota 25. 3. 2017 16.15 - SK Pavlíkov - Chrášťany (III. třída)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou