Generálka vítězně! Traverza v přípravě nepoznala chuť porážky

0

Žlutice - Za velmi nepříznivého počasí se odehrál poslední přípravný zápas, ve kterém se Hředlím postavil tým Žlutic, který je lídrem karlovarské I. A třídy a jehož trenér je Radim Suchánek. Počasí hodně přispělo k úrovni utkání, ale i přes jeho nepřízeň dokázali Hředle vstřelit jedinou branku utkání a odvézt si ze Žlutic vítězství. 

FK Žlutice - FK Hředle 0:1 (0:0)

Od začátku zápasu si domácí vytvářeli mírný tlak, se kterým si ale obrana Hředel dokázala poradit. Nejvýraznějším momentem první půle byla šance Žlutic, když po křídelní akci přišla nahrávka přes celé vápno, kterou nabíhající hráč nedokázal usměrnit do poloodkryté branky Malinovského. Skóre se tedy neměnilo a oba celky šly do kabin za nerozhodného stavu.

 

Krátce po úvodním hvizdu druhého poločasu se do šance dostali hosté, když se Pelc ocitl v ideální pozici, ale se svou šanci nenaložil vůbec dobře. Hra se nadále odehrávala mezi vápny a byla plná nepřesností. V 72' se diváci dočkali první a také jediné branky. Bechner nahrál Vitnerovi, který stál na hranici ofsajdu, ale dokázal si své postavení pohlídat a běžel sám na brankáře. Samostatný únik zakončil na výbornou a Hředelští šli do vedení - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale veškerá jejich snaha končila před vápnem a tak se museli smířit s prohrou.

 

Hředle: Malinosvký - Cibulka, Bethel, Somol, Rais - Vodrážka, Sláma, Volráb, Šmíd - Hladký, Bechner. Hokejově střídali: Vitner, Pichnarčík, Pelc a Minařík. Trenér: Josef Petráš

 

V prvním jarním mistrovském utkání se Traverza představí na hřišti Tatranu Rakovník, kde změří síly s místní rezervou. Zápas se bude hrát v neděli 26. března od 14 hodin.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou