JARNÍ SPECIÁL - Zavidov B: Naš cíl je důstojně dohrát soutěž s úzkým kádrem

0

Rezerva Zavidova se nachází v klidném středu tabulky. 6. místo a 23 bodů je klidová pozice, ze které ovšem není daleko na vyšší příčky. Hráči zavidovského B týmu vozí hodně bodů z venku (14b), naopak doma tolik nebodují (9b). Po úvodních čtyřech utkání měla rezerva pouze 3 body, ale následně se bodový zisk zvyšoval až na konečných 23 bodů v polovině soutěže. Jednou došlo i k remíze, po které následovaly pokutové kopy, které rezerva zvládla. Do jarní soutěže tak budou chtít domácí zvýšit hlavně bodový zisk v domácích zápasech.

NEDOSTATEK HRÁČŮ

Co se týká postu trenéra, tak ten zůstává nezměněn. Tým stéle povede Jiří Plincner. Horší je to s kádrem, který se rapidně zúžil. Odešli hráči ze širšího kádru A mužstva, kteří hráli za áčko, avšak chodili víceméně pravidelně pomáhat béčku. Do Lužné odešel dosavadní kapitán B týmu Adam Špička, do SK Rakovník odešel Milan Polák. Dále má do Senomat namířeno dlouholetá zavidovská opora na beku Tomáš "Jerry" Pichner, z A týmu odešel Wittmayer a do Lubné zamířil Zbyšek Bok, který za Zavidov přes dva roky nehrál, ale při nynější situaci by se náramně hodil. K týmu by se měl připojit Míra Skoupý, který byl na podzim pracovně zaneprázdněn a podařilo se nám dotáhnout příchod Petra Faigla z rakovnického SK.

 

PŘÍPRAVA V RÁMCI A TÝMU

Příprava začala v půlce ledna společně s A týmem. Bohužel se do ní zapojilo pouze pár hráčů béčka, i když celkově se tréninky nesetkávaly s hojnou účastí. Někteří hráči půjdou do prvního mistráku s minimem, ne-li s žádným tréninkem. Přátelský zápas jsme neodehráli ani jeden, protože hráči chodili na zápasy A mužstva, kde si svoji porci času odehráli. Do prvního mistrovského utkání půjdeme bez jediného přátelského utkání.

 

S 6. MÍSTEM JSME SPOKOJENI, ALE...

Skončili jsme na šestém místě, což je velice pěkný výsledek. Z počátku sezony jsme měli pár porážek, vinou špatných příprav béčka a klukům pár zápasů trvalo než se sehráli, když se viděli na prvním mistráku poprvé. Velké díky patří hráčům A týmu, kteří mnohokrát lepili díry v B týmu a hráli i dva zápasy za víkend. Avšak ještě jednou říkám, že na to, že nás jezdilo stabilně 11 na zápas bez možnosti střídání, je šesté místo s 23 body dost dobrý výsledek.

 

CÍL NA JARO JE JASNÝ

Měl by být pro nás cíl udržet se v první polovině tabulky a hrát v klidu bez stresu. Bohužel hlavní cíl bude vůbec přežít jaro, protože kádr béčka je opravdu tenký a není kde brát. Pokusíme se sehnat ještě aspoň dva hráče, avšak není to jednoduché. Splněným cílem bude, když nás bude všechny zápasy aspoň 11 a nebudeme jezdit po okrese někomu pro smích.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) A tým - Spolupráce mezi A týmem a rezervou bude fungovat i nadále. B tým je velmi omezený početně a pomoc od A týmu mu bude výhodou a potřebou zároveň.

2) Dvojice brankářů - Rezerva se bude moct spolehnout na Krause se Štillerem, kteří předvádějí v brance výborné výkony.

3) Nestárnoucí Petr Čech st. - Ve svém věku má stále co nabídnout a svými zkušenostmi bude pro rezervu jistě platným hráčem. V přípravě se dokonce objevil i v dresu A týmu!

 

Rezerva Zavidova se představí na domácí půdě v neděli 26. března od 10 hodin a soupeřem budou Lišany. V tabulce od sebe dělí týmy 3 body, které má k dobru Zavidov, který také bude chtít oplatit Lišanům porážku 3:1 z prvního kola.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou