JARNÍ SPECIÁL - Pavlíkov: Chceme dávat více branek a více bodovat

0

Horní polovina tabulky, 4. místo a 20 bodů. Před jarní částí soutěže dobrý odrazový můstek. Pavlíkov je spolu s Roztoky nejčastěji remizujícím týmem soutěže (oba 5). Celkem 3x dokázali hráči Pavlíkova zvítězit v penaltovém rozstřelu. Zajímavostí je skóre pavlíkovských fotbalistů. Jsou třetím nejméně skórujícím týmem (18) a zároveň spolu se Slabcemi obdrželi nejméně branek (12). Za podzimní část byl tento tým úspěšnějí venku než na domácím prostředí, což budou chtít Pavlíkovští taktéž změnit. Když budou dělat body doma, začnou střílet více branek, mohou se přiblížit postupové pozici do II. třídy.

JIŘÍ KUČERA KONČÍ

,,Co se týče hráčského kádru, tak ten by pro jaro měl zůstat stejný. Na trenérské lavici skončil Jirka Kučera, kterému bych chtěl tímto poděkovat za čas a nervy, které nám věnoval. Skončil víceméně kvůli naší slabé tréninkové docházce,'' sdělil naší redakci Lukáš Konopásek.

 

V PŘÍPRAVĚ BEZ VÝHRY

Příprava na jarní část odstartovala 15. ledna v areálu Zátiší, kam chodili pavlíkovští fotbalisté trénovat 2x týdně. Během tří odehraných přátelských utkání se nedočkali ani jednou výhry, ale remíza s Lužnou může být důvod ke spokojenosti.

SK Pavlíkov 2:5 SK Lišany

SK Pavlíkov 0:8 TJ Sparta Řevničov

SK Pavlíkov 2:2 TJ Sparta Lužná

 

CÍL JE JASNÝ

,,Mít o pět bodů více, mohlo se mluvit o spokojenosti. Některé ztráty byly zbytečné. Do jara vstupujeme s cílem získat více bodů než na podzim, začít střílet více branek a případně se pokusit o postup do II.třídy,'' říka Konopásek.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Body z venku - Ze šesti venkovních zápasů dokázali pavlíkovští hráči přivést 11 bodů, což je hodně slušná porce!

2) Na jaře více doma - Celkem 6x budou hrát Pavlíkovští na domácí půdě oproti pěti podzimním domácím zápasům. Výhoda domácího prostředí je pro každý tým příjemná.

3) Nejméně inkasující tým - Pouhých 12 branek obdrželo mužstvo Pavlíkova, což je spolu se Slabcemi nejméně v soutěži.

 

V sobotu 25. března od 16:15 se Pavlíkov utká na domácí půdě s Chrášťany, na které mají jeden bod náskok. V prvním kole skončil tento zápas bez branek a po pokutových kopech se radovali pavlíkovští fotbalisté.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou