JARNÍ SPECIÁL - Kněževes: Chceme vyhrávat a bavit diváky

0

Kněževsi patří po podzimu krásné druhé místo s 29 body. Na první Městečko je ztráta pěti bodů, na třetí Olešnou náskok tří bodů. Ve 3. kole si hráči Kněževsi zastříleli s chutí v Lánech, kterým nadělili 10 branek! To se povedlo na podzim také Olympii, která stejným počtem vyprovodila ze svého domácího hřiště Janov. Souboj v horní části tabulky bude tak do posledního kola velmi napínavý.

ŽÁDNÁ ZMĚNA

Během přípravy nedošlo v kádru k žádné změně a tým je tak připraven ve stejném složení bojovat o nejvyšší příčky v tabulce.

 

PŘÍPRAVA BEZ PŘÁTELSKÉHO UTKÁNÍ

,,Zimní připravu jsme zahájili v polovině ledna 3x v týdnu, z toho 1x v telocvičně na MOA. Od března chodíme 3x v týdnu ven. Bohužel z plánovaných přátelských zápasů se nám soupeři 2x omluvili a my tudíž žádný neodehráli, tudíž začneme zostra," okomentoval průběh přípravy Radek Vaníček. Kněževes tak není jediným týmem, co neodehrál ani jedno přípravné utkání. Stejně tak tomu je např. u Mutějovic.

 

PŘEVLÁDÁ SPOKOJENOST

,,Pokud bych to měl shrnout, tak rozhodně vládne spokojenost. Jsme druzí, vždy jsme chtěli hrát horní patro tabulky, což se nám prozatím daří, ale musím říci, že první polovina tabulky je nesmírně vyrovnaná. Mrzí nás herní výpadky v Olešné a v Lišanech, ale z toho si musíme vzít ponaučení do jara," shrnul průběh podzimní části Radek Vaníček. Je jen otázkou, jestli Kněževeš naváže na úspěšnou první polovinu soutěže a popere se o postup do I. B třídy. Rozhodně k němu nemá daleko.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Vyrovnané výkony - Kromě dvou nepovedených zápasů předvádí Kněževes dobré a vyrovnané výkony, na které podle naší redakce dokáže navázat.

2) Domácí prostředí - Jediným přemožitelem Kněževsi je na domácí půdě první tým tabulky Městečko. Kněževsi předpovídáme domácí jarní neporazitelnost.

3) Týmová sehranost - K žádné změně nedošlo a tento tým je sehraný již delší dobu, což je další plusová hodnota, která může Kněževsi pomoci k případnému postupu.

 

Sobota 25. března a 15 hodin. To je čas, kdy se Kněževes poprvé na jaře představí na domácím hřišti a soupeřem budou hráči Senomat. V prvním kole skončil zápas ve prospěch Kněževsi 3:1. Senomaty budou hrát na jaře hlavně o záchranu a Kněževes bude usilovat o co nejlepší pozici.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou