JARNÍ SPECIÁL - Senomaty: Střelec Vávra s trenérem Kučerou tým pozvednou

0

Už před sezonou se tušilo, že s odchodem Vávry do Hředel může nastat v Senomatech problém se střílením branek.Předsezónní hypotézy se naplnily. Mužstvo vstřelilo pouhých 16 branek. Zároveň 47 branek inkasovalo. Pro Senomaty bylo existečně důležitý poslední podzimní duel v Janově - předposledního s posledním. Senomatší utkání zvládli a výhrou si vytvořili čtyřbodový náskok před Janovem. Vedení klubu není se současnou pozicí týmu spokojeno, a tak přišel nový trenér i hráči.

NOVÍ HRÁČI A KVALITNÍ TRENÉR KUČERA

Máme-li označit tým, kde se přes zimu událo nejvíce změň, tak bychom jistě označili Senomaty. Střelec Jakub Vávra byl v loňské sezoně druhým nejlepším střelcem soutěže a na podzim v I. B třídě v dresu Hředel vstřelil 7 branek. Vávra není jedinou posilou. Tým posílil také Marek Komín z Lubné a dlouholetá opora zavidovské rezervy Tomáš Pichner. Výrazná změna nastala také na trenérském postu. Mužstvo v jarní části povede krajskými soutěžemi ostřílený trenér Jiří Kučera, který ukončil své působení v Pavlíkově.

 

TVRDÁ A POCTIVÁ PŘÍPRAVA

Zimní příprava v Senomatech začala 14. ledna. Během víkendů hráči běhali v lese a v týdnu jezdili na atletický ovál v Městském areálu Zátiší. Mužstvo od 1. 3. do 5. 3. mělo na programu soustředění v Žihli. Soustředění se hodně povedlo, navíc si tým zahrál dvě přátelská utkání. S Lubnou vyhrál 3:1 a s Jesenicí utkání skončilo nerozhodně 2:2. Dále mužstvo porazilo Čistou 2:0, Pozdeň 5:3 a podhlehlo Řevničovu 1:2. Důležitá je také tréninková docházka. Na každém tréninku bylo cca 15 hráčů.

 

PO PODZIMU NEJSME SPOKOJENI S NIČÍM

Předseda klubu Petr Sojka podzimní část hodnotí výstižně:,,Spokojeni nejsme vůbec, proto tak kvalitní příprava a nový trenér u mužstva." Mužstvo na podzim kromě Janova porazilo také Lišany 2:1 a v předposledním kole tým senzačně přehrál 3:2 po pokutových kopech lídra z Městečka. Předseda Sojka již také vyhlíží jarní část:,,Chceme zachránit soutěžit, konsolidovat sestavu a herní projev."

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Jiří Kučera - Trenér Kučera je úspěšný mládežnický trenér na lavičce Sparty Lužné a především SK Rakovník. Zde dokonce vedl A-tým v divizi B, následně v Krajském přeboru a I. A třídě, odkud zvládl postoupit zpět do Krajského přeboru. Jeho zkušenosti a kvalita Senomatům výrazně pomůžou.

2) Jakub Vávra - Senomatům se vrátil jejich zlatý klenot. S příchodem Vávry by do Senomat mělo přijít minimálně dalších 15 branek pro jarní část.

3) Kvalitní zimní příprava - Mužstvo v zimě tvrdě potrénovalo. Navíc se scházelo v kvalitním počtu. Tým také sehrál dostatek kvalitních zápasů. Senomaty jsou na jarní část připravné a naše redakce je přesvědčena, že jen za jaro uhrají minimálně 18 bodů.

 

Senomaty do soutěží vstoupí v sobotu 25. 3. v 15.00 v Kněževsi. Podzimní duel vyhrála Kněževes 3:1. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou