JARNÍ SPECIÁL - Jesenice: 8. místo je málo

0

Po podzimní části se nachází Jesenice na 8. místě s 21 body. V porovnání s ostatními sezónami není spokojenost na místě. Jesenice je nejčastěji remizující celek soutěže. Na svém kontě má celkem 5 nerozhodných zápasů a 4 vítězství po penaltách. Do jara půjdou fotbalisté s jasným cílem - pozvednout svůj tým v tabulce. 

JEDINÁ ZMĚNA

Tým Jesenice vstoupí do soutěže s jednou změnou. Do dorostu rakovnického SK přestoupil Samuel Pfejfer, který si v mládeži prošel také Viktorií Plzeň. Realizační tým a vedení klubu zůstává ve stejném složení.

 

TRADIČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

,,Po skončení podzimní části sezóny jsme nadále chodili každý pátek do tělocvičny místní školy. Oficiální zahájení přípravy proběhlo 22. ledna. V únoru jsme odjeli na každoroční soustředění do Žinkov, které jsme spojili společně s B mužstvem," okomentoval přípravu Jesenice Michal Pacourek. Jesenice sehrála také čtyři přátelská utkání a na jarní část by měla být připravena se vším všudy.

Jesenice 5:6 Toužim

Jesenice 4:3 Blatno

Lišany 1:1 Jesenice

Chrášťany 2:0 Jesenice

 

SPOKOJENI NEJSME

,,V porovnání s předchozími sezónami/půlsezónami je 8. příčka určitě zklámáním. Ale věřím, že jaro bude určitě lepší než podzim a konečné umístění bude o několik příček vyšší," sdělil naší redakci Michal Pacourek. Závěrem řekl, že Jeseničtí budou chtít předvádět pohledný fotbal, který bude bavit jak je, tak i fanoušky.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Pokutové kopy - 5 zápasů skončilo nerozhodně a Jeseničtí dokázali 4x zvítězit po penaltách.

2) Defenziva - Jeseničtí nedostávají moc branek a když jich budou o něco více dávat, budou na dobré cestě k lepšímu umístění.

3) Velké hřiště - Hráči Jesenice jsou zvyklí na své "letiště" a dle naší redakce se jedná nepochybně o velkou výhodu.

 

V sobotu 25. března od 10 hodin se představí Jesenice na hřišti Mutějovic. Podzimní zápas vyhrála Jesenice doma 3:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou