O víkendu odstartují III. třídy

0

Tento víkend se otevře jarní opona nad III. třídami, ve kterých se dá očekávat řada zajímavých soubojů. Níže vám nabízíme program aktuálního kola.

V sobotu v 16 hodin odstartuje 12. kole III. třídy skupiny A na hřišti Koloděj, kam přijedou Žabovřesky. Poslední měření sil těchto týmů skončilo remízou 1:1. Podle fanoušků našeho portálu je jasným favoritem tým hostí, tak uvidíme zda potvrdí papírové prognózy a z horké půdy v Kolodějích si odveze tři body.

 

O půl hodiny později se o pár kilometrů dál odehraje zápas Chrášťan s Mokrým. Domácí jsou po nevydařeném podzimu na posledním místě, kam se zařadili hlavně díky bídné koncovnce, která je nejhorší v soutěži. Naopak hosté jsou nejlépe střílejícím týmem, tak uvidíme jestli potvrdí roli favorita.

 

Vedoucí tým tabulky z Úsilného pojede na hřiště Boršova, kde se utká s místním béčkem. Jasným favoritem jsou hosté, ale důležité bude, jestli se domácí výběr posílí o některé pendli z A týmu. 

 

Šlágr kola se odehraje na hřišti Lokomotivy, kam přijedou Dívčice. Domácí hráči budou chtít nahánět v tabulce vedoucí Voselno a nejlépe jej co nejdříve předskočit. Jenomže Dívčice se nechtějí spokojit s pátým místem v tabulce a navíc na venkovním hřišti patří k nejlepšímu týmu v soutěži. 

 

Řada očí se, ale díky poslednímu kolu z podzimní části bude zřejmě upírat na hřiště Borku, kam přijedev neděli Pištín. O vystoupení rozhodčího Brejníka už bylo popsáno mnoho řádků. Pištín bude muset oželet čtyři vynucené absence, kvůli červeným kartám. Pokud nebude mít v plánu nedělní výlet, návštěvu kostela, koníky v Chuchli, poutě, tak si dupněte jako Ludva Homolka a vyražte na fotbal!

 

Samozřejmě neopomeneme ani B třídu III. třídy, která odstartuje v sobotu v 16:30. Zápas prvního Římova s poslední Vrábčí by měl být jasnou záležitostí. Domácí se sice budou muset obejít bez svého špílmachra a zároveň nejlepšího střelec Martina Kollára, který na stará kolena posílil divizní Jankov. I přesto by se mělo jednat o jasnou záležitost a Římov si upevní vedoucí příčku.

 

Druhý sobotní duel se bude hrát na Včelné, kam přijedou Nové Hodějovice. Hostům vůbec nevyšel podzim a až závěrečnou výhrou, právě nad svým sobotním hostitelem, se odpoutali z posledního místa. Jenomže před začátkem jara musí počítat se ztrátami. Mužstvo opustil brankář Hřib, který přestoupil na Borek a zranění trápí kapitána Fodoru. Favoritem zápasu je tak kromě nás, ale i fanoušků domácí tým. A uvidíme zda za domácí vyběhne i zimní posila Kamil Tobiáš.

 

V neděli se potkají béčka Trhových Svinů a Ledenic. Na podzim se rozešly oba týmy smírně 1:1. Větší fotbalovou kvalitu předpokládáme na straně domácích, ať už nastoupí s mladíky nebo s pendli z áčka. Utkání o šest bodů, podle nás rozhodne výhoda domácího prostředí.

 

Těžký zápas čeká hráče Černého Dubu na hřišti Mladého B. Nejen kvůli tomu, že domácí budou chtít vrátit svému soupeři prohru 4:1, ale i z důvodu, že Mladé B v jarní části podává lepší výkony, než na podzim. Podobný názor mají i fanoušci na našich stránkách, znichž většina věří domácím hráčům, konkrétně 70%.

 

Šlágr kola se dá očekávat na hřišti ve Štěpánovicích, kam přijede ofenzivně laděné Slavče. Souboj třetího s pátým může přinést zajímavou podívanou a možná i gólově bohaté utkání jako na podzim, které skončilo remízou 3:3.  Jinak se na to tváří fanoušci na našich stránkách, kteří v 80% věří domácím. Možná i proto, že hosty opustil nejlepší střelec soutěže Jakub Brousek. 

 

Tak neleňte doma u televizí a vyražte v proměnlivém dubnovém počasí na fotbal, který baví!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou