Motorlet zbrojí na ČFL, v obraně mu pomáhá Martin Klein

0

Už dvě utkání v dresu divizního Motorletu Praha má za sebou zkušený stoper Martin Klein. Bývalý ligový fotbalista čekal od zimy na nabídku některého zahraničního klubu a trénoval v Jinonicích. Ta však nepřišla, a tak se od dubna dohodl v pražském klubu, se kterým chce zabojovat o postup do třetí nejvyšší soutěže. 

Za svou profesionální kariéru od roku 2000 toho stihl opravdu hodně. V šestnácti letech, ač minimálně, pomohl Spartě za titulem, o rok později nastoupil v Lize mistrů UEFA na hřišti Panathinaikosu. Nejslavnější a nejúspěšnější období ale pravděpodobně zažil v dresu FK Teplice, kde strávil celkem šest fotbalových let.

 

Od roku 2010 hrál Martin Klein v zahraničních soutěžích, přes Turecko (Konyaspor) a Maďarsko (Ferencvárosi) se dostal do Kazachstánu, kde působil poslední tři roky (Kaysar Kyzylorda a Žetisu Taldykorgan).

 

Nyní ve stoperské dvojici nastupuje s dalším známým fotbalistou, Janem Rajnochem. Ač se jim ani v jednom zápase ještě nepodařilo udržet čisté konto, věří, že se vzájemná spolupráce zlepší a nula přijde. V následujícím kole zajíždí Motorlet na půdu vedoucího Sokolu Čížová, tak se třeba zadaří už na malém hřišti na jihu Čech. Především ale půjde o klíčový duel pro jaro a boj o ČFL, v současnosti totiž Pražané na svého sobotního soupeře ztrácejí sedm bodů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou