Na co se můžete těšit: Seriál exligistů

0

Známá jména ať už z trávníku, nebo z lavičky. Kopali a trénovali výš, nyní i v divizi. Postupně si představíme ty největší hvězdy Divize A, které pobíhaly také po ligových trávnících. Několik z nich si zahrálo dokonce evropské soutěže!

Bývaly časy, kdy někteří hráči nyní kopající čtvrtou nejvyšší českou soutěž působili mnohem výš, ba dokonce nejvýš. Teď je čas si je postupně představit! Přiblížíme vám jejich kariéru, nejzářnější momenty a chvilky, kterými se dostali do paměti českého fanouška fotbalu.

 

Na jaké hráče se můžete postupně těšit?

 

Filip Dort

Jiří Rychlík

Petr Knakal

Rudolf Otepka

Jan Rajnoch

Martin Klein

Zdeněk Koukal

Martin Psohlavec

František Dřížďal

Michal Polodna

Martin Jirouš

Petr Janda

Radim Nečas

Tomáš Fenyk

Martin Poustka

Karel Tichota

Vít Vrtělka

Aleš Jindra

Robert Vágner

David Novák

 

Jedná se o fotbalisty a trenéry, kteří zasáhli nebo stále zasahují do ročníku 2016/2017. Pořadí představovaných hráčů a stratégů budeme losovat zcela náhodně. Stejně tak jednotlivé články budou vycházet nepravidelně. Nebojte se, rozhodně se dočkáte!

 

Pokud jsme na nějakého fotbalistu nebo trenéra zapomněli, neváhejte se ozvat redaktorovi soutěže na email jan.laluch@fotbalunas.cz nebo do komentářů pod tímto sdělením.

 

Sportu zdar a fotbalu u nás zvlášť!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou