Lavi je připraven, v sobotu vyběhne na hřiště do mistráku Vyšehradu!

0

Internetové televizi OBBOD se podařilo stvořit víc než jen fiktivní postavu. Namachrovaný fotbalista Julius Lavický, hraný Jakubem Štáfkem, přejde v sobotu do fotbalové reality – do utkání ČFL proti Vltavínu budou moci Vyšehradští nasadit populárního Laviho do sestavy!

Ne, není to legrace. Jakub Štáfek je skutečně od března zaregistrován jako hráč Vyšehradu a v sobotu u příležitosti vydání posledního, desátého dílu seriálu Vyšehrad, bude připraven naskočit do sestavy trenéra Jaroslava Klímy. „Přípravu jsem nepodcenil, každej den jedu individuál. Někdy i dvakrát. A teď taky žádný pití. Maximálně lambrusco,“ vtipkoval pro isport.blesk.cz Lavický. O tom, kdy ho kouč do hry nasadí, ještě není rozhodnuto, přece jen hráč ještě není po angažmá ve Spartě zcela aklimatizován na specifičnost ČFL…

 

Zatímco Vyšehradu už v zápase o nic nepůjde, pražský rival z Vltavínu hraje stále o co nejlepší umístění a zápas chce vyhrát. Překazí to Laviho pobyt na hřišti? Štáfek fotbal aktivně hrával, nyní patří ke stabilním členům týmu Real Top Praha, složeného z osobností kulturního a sportovního života.

 

Utkání začne v sobotu 10. června v 10:15 na stadionu Slavoje Vyšehrad, tak uvidíme, jak si Lavi povede na místní umělce. Přijďte se podívat – diváci budou mít šanci vyhrát v poločasové tombole oblečení z nové kolekce JL10 či dres se jmenovkou Lavický. Součástí akce bude samozřejmě i autogramiáda.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou