FOTO: Nová Včelnice ovládla i druhý finálový zápas a stala se mistrem jihočeského Krajského poháru!

0

 

Ve finále jihočeského Krajského poháru se proti sobě utkaly dva týmy ze stejné soutěže. Nová Včelnice v obou zápasech potvrdila roli favorita, Plané nedala šanci a raduje se ze zisku Krajského poháru. Zda získá Nová Včelnice double a vyhraje i I.A třídu sk. B, o tom se může rozhodnout již o nejbližším víkendu.

1. zápas, 24.5. 2017

TJ Nová Včelnice - SK Planá 4:0 (3:0)

Branky: Stanislav Pacholík 3, Lubomír Šlapanský

 

2. zápas, 7.6. 2017

SK Planá - TJ Nová Včelnice 0:4 (0:1)

Branky: Stanislav Pacholík 2, Miroslav Hornát, David Bednář

 

Nová Včelnice tak stejným poměrem dvakrát sfoukla plánského soupeře, který v současné formě a rozpoložení nebyl pro lídra I.A překážkou. Hned pět z celkových osmi finálových branek nasázel Stanislav Pacholík.

 

Nová Včelnice se na plánském hřišti mohla radovat ze zisku poháru a čeká ji účast v celostátním předkole poháru. Ale ten hlavní cíl sezóny na ni ještě čeká - k postupu do KP a k prvenství v soutěži ji zbývá poslední krok... Včelničtí prožívají fantastickou sezónu!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou