Do Milovic na PragaCup přijede futsalová Slavie, týmy ze Slovenska a Polska

0

Patnáctý mezinárodní turnaj PragaCup v malém fotbale se uskuteční 24. 6. 2017 v Milovicích 30 km od Prahy. Zúčastní se celkem 28 týmů, z toho čtyři týmy ze Slovenska, jeden tým z Polska a týmy z celé ČR.

28 týmů - 300 hráčů - 5 zahraničních týmů - 4 hřiště - 1 areál - 1 šampion

 

Hráči na turnaj PragaCup cestují i 750 km. Na turnaji bude velmi vysoká kvalita, představí se dva týmy futsalové Slavie U-17 a U-19, ale také futsalové celebrity v týmu organizátora: Marcel Rodek, David Frič, Petr Zapletal atd.

 

Turnaj PragaCup je zajímavý a oblíbený tím, že se ho účastní týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po téměř profesionální týmy. Celý turnaj se odehraje na 4 travnatých hřištích současně v jednom areálu bez dlouhého čekání. Pro nejlepší týmy a hráče jsou připraveny velmi hodnotné výhry.

 

Na turnaji bude také možné podpořit nadační fond Petra Koukala – STK pro chlapi a vyzkoušet si zábavnou atrakci sumo. Po celou dobu turnaje bude probíhat focení týmů pro kampaň Say no to racism. Občerstvení je zajištěno přímo v areálu a po turnaji následuje afterparty s Dj Muffem (Calypsso). Vstup na turnaj PragaCup i afterparty je zdarma. Na této skvělé akci nemůžete chybět. Harmonogram zápasů a podrobné informace na www.pragacup.cz

 

·         Stadion AFK Milovice

·         Zahájení turnaje: 9:00 hod.

·         Zápasy play-off: 16:00 hod.

·         Finále:  18:00 hod.

·         Afterparty: 19:00 hod.

 

Video pozvánka od Petra Koukala: https://www.facebook.com/pragacup/videos/1459665694103646/

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou