Sušici čeká budování týmu, loučí se hned několik hráčů

0

Poté, co jsme vás informovali o odchodu trenéra Jana Staňka (zde), přišel západočeský klub s dalšími informacemi, a pro něj rozhodně ne pozitivními. Změnit angažmá se totiž rozhodly některé opory týmu v čele s nejlepším střelcem Miroslavem Vrhelem.

Pojďme ale pěkně postupně. V realizačním týmu končí také asistent trenéra Pavel Hrubec, který v několika zápasech sezóny 2016/2017 zaskočil i na hřišti. V sušickém klubu působí jako trenér žáků a chce mít více času na rodinu, proto se rozhodl své působení u A-týmu uzavřít.

 

Miroslav Vrhel se vrátil do svého mateřského klubu před sedmi lety z Viktorie Plzeň a v posledních sezónách si vybudoval silnou pozici v sestavě. Tu potvrdil i v právě skončené sezóně – se sedmi góly byl nejlepším střelcem Sušice. V následujícím ročníku půjde hrát fotbal do zahraničí.

 

Jak se předpokládalo, odchází také Jaromír Králík. Pravý záložník chyběl v sestavě skoro celý rok, naskočil až do posledních zápasů. Patřil k nejdůležitějším postavám týmu v minulé sezóně, kdy Sušice vybojovala prvenství v Krajském přeboru. Podobně jako Vrhel zkusí zahraniční angažmá.

 

Co se však rozhodně nečekalo, je odchod Jakuba Szedmáka. Pracovitý fotbalista za dobu svého působení v Sušici k velkému počtu nasázených branek přidal snad ještě více asistencí a platil za největšího dříče týmu. V jarní části sezóny navíc nosil kapitánskou pásku. Nyní se však rozhodl rozepsat novou kapitolu svého fotbalového života a odchází do jiného divizního týmu (Klatovy).

 

Nad dvěma dalšími hráči visí otazníky. Ondřej Skrbek se vrací po operaci kotníku, a navíc ho čeká velké vytížení kvůli studiu na škole. V sušickém klubu však doufají, že se na služby tohoto obětavého obránce budou moci i nadále spolehnout.

 

Velké spekulace se točí kolem brankáře Karla Gilla. Ten má za sebou nejlepší sezónu v sušickém dresu a mnohokrát ukázal, čeho je schopen. Nabídky na sebe nenechaly dlouho čekat a mág mezi třemi tyčemi bude zkoušet přípravu před sezónou v jiných klubech.

 

Ať už se váhající jedinci rozhodnou jakkoliv, jisté je, že sušické áčko nečeká v Krajském přeboru nic jednoduchého. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou