Hodnocení sezóny: MOTORLET PRAHA

0

Druhé místo Divize A obsadila parta Martina Poustky. Po slabším podzimu se předvedl Motorlet skvělou stíhací jízdou, kterou ale do konce nedotáhl. Útěchou mu tak může být alespoň vítězství rezervy v Pražském přeboru a velký příslib do následující sezóny.

Sezónu nám zhodnotil trenér Martin Poustka: „S ohledem na poslední zápas u nás panuje obrovské zklamání. Byli jsme minutu od třetí ligy. Je smutné, že jsme si to nechali takto utéct mezi prsty. Při pohledu na celou sezónu můžeme být hodně spokojeni – neprohráli jsme ani jedno utkání s nejlepší čtyřkou, dostali nejméně gólů, padli jsme jen ve třech zápasech. V klíčových okamžicích jsme ale selhali. Mužstvo pracovalo celoročně velmi slušně, což se projevilo i na výsledku béčka. Trénujeme dohromady a naše rezerva vyhrála Pražský přebor. Mohli jsme výročí 105 let od založení ozdobit ještě o to víc, celá mužská kategorie mohla k oslavám výrazně přispět. Zklamání je ale veliké, proto se mi o tom nehovoří moc dobře.

 

Jmen na vyzdvihnutí je hodně. Ale jmenuji Tomáše Foferku, který neprohrál ani jeden zápas v základní hrací době. Ani u jedné porážky, které jsme zaznamenali, nebyl přítomen. Honza Rajnoch patřil ke klíčovým hráčům, odehrál každou minutu. Chtěl bych poděkovat všem, kteří odehráli jakoukoliv minutáž za celou sezónu.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Motorlet potvrdil, že bude okupovat přední příčky soutěže. Narozdíl od Čížové se však nevyvaroval poměrně častým remízám, které navíc ve dvou třetinách případů neozdobil bodem z penaltového rozstřelu. Ke třetí lize nakonec chyběl jen krůček, sekundy. Přesto si myslíme, že mohou být v Jinonicích se svými výsledky spokojení, Čížová byla výkonnostně a kvalitou ještě o kousíček výš.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou