Hodnocení sezóny: ADMIRA PRAHA

0

Třetí místo v Divizi A obsadila Admira Praha, která tak zopakovala své umístění z předchozí sezóny ve skupině C. Pražané se mohli opřít o kvalitní zálohu podpořenou pevnou obranou a potvrdili, že do hlavního města se pro tři body jezdí výjimečně.

Uplynulý ročník komentují trenér Jindřich Tichai a vedoucí mužstva Jan Kostrba„Sezóna byla pro Admiru úspěšná, obhájili jsme třetí místo z loňska, které jsme dosáhli v C-skupině. Netajíme, že jsme se chtěli pokusit vybojovat postup do ČFL, ale pokazili jsme vstup do jara 2017 a zejména domácí porážka s Klatovy 1:2 nás hodně přibrzdila. Pak jsme sice najeli na vítěznou vlnu, ale na čelo tabulky už jsme nedosáhli. Nakonec postoupila Čížová, kde dali dohromady opravdu nejlepší tým A-skupiny.

 

Všechny standardní opory podávaly solidní výkony a museli bychom vyjmenovávat skoro celou sestavu. Všem patří dík za dobrou sezónu. Největší progres asi udělal mladý Míra Horák, který k nám přišel na lavičku a vypracoval se do základu, kde hrál překvapivě dobře. Potěšili mladíci z dorostu Pavlata, Fric a Panýrek. Náš dorost vyhrál přebor Prahy o šest bodů před Vyšehradem a postoupil do České ligy. Přitom tihle tři souběžně dostávali šanci i v divizním áčku, a pokud jsme je nasadili, nikdy nezklamali. Mládí je pro Admiru příslibem do budoucna.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Admira byla příjemným nováčkem Divize A, který čeřil vody v patrech nejvyšších. Nebýt pomalejšího vstupu do jarní části, mohla mít Čížová hlavního konkurenta právě v týmu z Kobylis. Na Admiře našli vhodný mix zkušeností s mládím a v další sezóně by měl pražský klub znovu bojovat o postup do ČFL, i když v jiné divizní skupině.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou