Vítězem červnové tipovačky se stává...

0

Rakovnicko - Během června proběhla na Rakovnicku pouze čtyři soutěžní kola, ale i přesto byl ve hře voucher do Šalandy v hodnotě 500,- pro vítězě, kterým se stal podruhé za sebou Ladislav Rác z Městečka!

 

 

Za červen se odehrála pouze čtyři soutěžní kola, ve kterých bylo možné opět tipovat o voucher, tentokrát do Šalandy v hodnotě 500,-. Tři kola se odehrála ve II. třídě a jedno kolo ve III. třídě.

 

Vyhrát jednou je jistě umění, ale zopakovat to? To už o něčem svědčí. Dokázal to Ladislav Rác s 23 body a posledním 100% úspěšným natipovaným kolem. Brankáři Ohnivců za výhru v naší tipovačce gratulujeme. Může se tak těšit na již předaný voucher, který má svou platnost i na Tyršově koupališti v Rakovníku.

 

Na druhém místě se umístil další pravidelně tipující Vladimír Sosna, který se trefil přesně 21x. Třetí místo obsadil taktéž jako to první brankář. Zdeněk Řepka z Lišan si připsal 19 úspěšných tipů. Když už jsme u brankářů, na čtvrtém místě dotahuje gólmanské duo z top trojky Tomáš Pešek, který se má se 17 získanými body stále od prvně dvou jmenovaných v tipech co učit.

 

Kompletní pořadí všech tipujících za měsíc červen si můžete prohlédnout v žebříčku TIP LIGY.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou