Hodnocení sezóny: KARLOVY VARY

0

Dlouhé týdny celou soutěž vedli, ke konci jim však trochu došel dech a výsledkem je ve vyrovnaném čele Divize A čtvrté místo. Buldoci ale dosáhli svého bodového maxima v divizi, od čehož se mohou odrazit pro příští ročník. 

Sezónu hodnotí trenér Karel Tichota: „Vlivem nepodařeného závěru soutěže je naše hodnocení takové rozporuplné. Povedl se nám podzim, vyhýbala se nám zranění. Na jaře už těch absencí bylo zkrátka moc, kádr nemáme tak široký. Na druhou stranu se nám povedlo udělat 64 bodů, což je nejvíc, co se nám v divizi povedlo. Za to jsem určitě rád. Závěr soutěže nám ten dojem trochu kazí, ale můžeme být spokojeni.

 

Oba útočníci, Marian Geňo a Martin Psohlavec, nás v soutěži střelecky táhli. Především v jarní části patřil ke klíčovým figurám také František Dřížďal, který nám vyhrál spoustu bodů.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Bylo se na co dívat. Karlovarský tým předváděl pohledný fotbal, v celé soutěži měl suverénně nejlepší útok - nastřílel celkem 91 gólů! Mladí fotbalisté vedle zkušenějších matadorů opět povyrostli a nepochybujeme, že i v další sezóně budou Buldoci kousat hodně vysoko.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou