FOTO: Petřín Plzeň otestoval slavnějšího bráchu z Viktorie

0

Také ve svém druhém přátelském utkání prověřila plzeňská Viktoria účastníka Divize A. Tentokrát se střetla s Petřínem Plzeň, který se do čtvrté nejvyšší soutěže po roční pauze opět vrací. Na rozdíl od desetigólového přídělu Rokycanům se ale viktoriánům podařilo vstřelit jen dvě branky.

Do zápasu vstoupil aktivněji český vicemistr, který se dostal ke čtyřem rohovým kopům během prvních třech minut. Po jednom z nich střílel Kratochvíl, ale na gólmana Pflegera nevyzrál. Ač byl tlak Viktorie místy až drtivý, dalšího vážnějšího ohrožení petřínské brány se dočkala až v 29. minutě Zemanovým přímým kopem. Hlavní hrdina Petřínu Pfleger ho však skvěle zlikvidoval, stejně jako Petrželovu dorážku!

 

Ve 37. minutě se hosté konečně prosadili, když si ostrý Bakošův centr srazil do vlastní sítě obránce Jaroslav Levý. Za chvilku se znovu ukázal Pfleger proti Zemanovi, těsně před koncem poločasu ale podruhé kapituloval. Marek Bakoš utekl obráncům, obešel bezmocného brankáře a zvýšil na 2:0!

 

Do druhého dějství vyběhla kompletně pozměněná viktoriánská jedenáctka, stejně jako v utkání s Rokycany. Než šel střídat i domácí gólman Pfleger, stihl ještě vychytat Pfeifera. Pak se už mezi tři tyče přesunul Hrabačka, který už žádný gól nepustil. Nejblíže k němu měla Viktoria po Pilařově ráně, jež orazítkovala brankovou konstrukci.

 

SK Petřín Plzeň – FC Viktoria Plzeň 0:2 (0:2)

Branky: 37. Levý (vlastní), 45. Bakoš

Sestava Petřínu: Pfleger (60. Hrabačka) – Zoubek, Papáček, Trojovský, Bendl (60. Šimáně), Bednář (C) (72. Lávička), Levý (72. Navrátil), Škarda (60. Brudna), Vohrna, Lisý, Hartl (72. Štefl)

Sestava Viktorie (1. pol.): Šampalík (C) – Řezník, Hubník, Hájek, Kovařík – Živulič, Kratochvíl – Petržela, Kolář, Zeman – Bakoš

Sestava Viktorie (2. pol.): Sváček – Limberský, Hejda, Vacovský, Janža – Suchan, Ivanschitz – Pfeifer (C), Vais, Pilař (78. Živulič) – Řezníček

Diváci: 500 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou