Hodnocení sezóny: TATRAN SEDLČANY

0

Výbornou druhou sezónu prožil v divizi sedlčanský Tatran. Mladé mužstvo se zkušeným Capouchem v bráně bavilo svou početnou fanouškovskou základnu po celých třicet kol a výsledkem je páté místo v tabulce.

Uplynulý ročník hodnotí vedoucí týmu Jiří Voráček„Celou sezónu bych zhodnotil jako obrovský úspěch. V šestadevadesátileté historii sedlčanského klubu je to nejlepší umístění. Povedl se nám závěr sezóny, kdy jsme pětkrát za sebou neprohráli. Nedostatky naopak ještě máme v účasti na trénincích.

 

Vyzdvihl bych gólmana Capoucha, je skutečnou oporou našeho mužstva. Dále bych jmenoval oba stopery Vystyda s Brotánkem, v záložní řadě Kdolského, který je mozkem naší hry, a za jaro Senfta, jenž se vrátil po zranění a nastřílel devět branek.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Příjemné překvapení ze Sedlčan pokračovalo i v této sezóně. Na domácí utkání Tatranu se chodilo bavit pravidelně několik stovek diváků, což je vysoko nad průměrem divizní návštěvnosti. A tamní fanoušci měli důvod ke spokojenosti, jejich mužstvo totiž předvádělo líbivý fotbal s konečným pátým místem jako třešničkou na dortu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou