PŘEHLED: Nejúspěšnější tipéři na Rakovnicku. Králem je Vladimír Sosna!

0

Rakovnicko - Po skončení všech soutěží jsme si pro vás připravili přehled, jak si vedli nejúspěšnějí tipující během sezóny 2016/2017.

Okresní přebor, III. třída a IV. třída. Soutěže, jejichž každé kolo byla možnost natipovat. Do tipovačky se zapojilo celkem 81 lidí, z toho jedna žena. Kdo byl tím nejúspěšnějším? Celkovým vítězem na Rakovnicku za celou sezónu 2016/2017 se stal Vladimír Sosna, který si připsal 236 bodů a suverénně tak ovládl tipovačku! Je také jediný, kdo třikrát natipoval přesně celé kolo.

 

Druhé místo obsadil s větším odstupem Jaroslav Bureš, který dosáhl 154 bodů, ke kterým přidal dvě úspěšně natipovaná kola. Bronzová pozice náleží Bedřichu Bočánkovi se ziskem 143 bodů a také dvou bezchybných kol. Kompletní pořadí za celou sezónu si můžete prohlédnout zde: TIP LIGA - Sezóna 2016/2017.

 

Okresní přebor

V Okresním přeboru to byl boj do posledního kola. Prvenství nakonec získal se 107 body Zdeněk Řepka, který byl o dva body lepší než druhý Matuš Karnafel. Na třetím místě nedosáhl těsně o bod na hranici sta bodů Tomáš Kinter, který ale na rozdíl od prvních dvou uhádl alespoň jedno celé kolo. Kompletní pořadí Okresního přeboru si můžete prohlédnout zde: TIP LIGA - Okresní přebor 2016/2017.

 

III. třída

Nejlépe tipujícím ve "trojce" byl Vladimír Sosna, celkový vítěz tipovačky na Rakovnicku, který získal 73 bodů. Na druhém místě se umístil Jaroslav Bureš, druhý nejlépe tipující celkově, se ziskem 66 bodů. Boj o třetí místo byl velice těsný, ale nakonec ho s náskokem jednoho bodu na dva stíhající tipéry získal Tomáš Měsíček - 59 bodů. Všichni tři dokázali jednou trefit celé kolo. Kompletní pořadí v rámci III. třídy si můžete prohlédnout zde: TIP LIGA - III. třída 2016/2017.

 

IV. třída

V nejnižší soutěži na Rakovnicku s velkým přehledem triumfoval Vladimír Sosna, který si připsal 68 bodů + 2 přesně trefená kola. Druhé místo a na něm Bedřich Bočánek se 47 body a taktéž dvě přesně trefená kola. Třetí pozici obsadil Pavel Procházka se ziskem 41 bodů a jedním přesně natipovaným kolem. Kompletní pořádí nejnižší okresní soutěže si můžete prohlédnout zde: TIP LIGA - IV. třída 2016/2017.

 

O co se hrálo?

Od dubna se podařilo zajistit také ceny pro vítěze! Za duben a květen byl ve hře voucher v hodnotě 500,- do restaurace U Nezbedného Bakaláře a na červen byl ve hře taktéž voucher stejné hodnoty, ale do Šalandy. Za duben si voucher převzal Jaroslav Bureš. Za květen a červen se mohl z výhry radovat Ladislav Rác. Možnost hrát o voucher bude také v nadcházející sezóně!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou