Bylo by pro mě velkým zklamáním, kdybychom nepostoupili, říká ledečský zadák Prchal

0

Ledeč nad Sázavou má jedenáctibodový náskok před druhou Mírovkou. Na jaře ještě neztratila ani bod a vypadá to, že si suverénně kráčí pro vítězství v celé soutěži. Nemalou zásluhu na tom má také ledečský stoper Daniel Prchal, fanoušek pražské Sparty a vášnivý rybář, kterého fanoušci webového portálu fotbalunas.cz zvolili jako hráče 17. kola I. B třídy sk. A.

 

 

 

 

Danieli, fanoušky webového portálu fotbalunas.cz jste byl zvolen hráčem 17. kola I. B třídy sk. A. Zhodnoťte prosím Vaše víkendové utkání v Chotěboři.

"Byl to pro nás hodně těžký zápas. Chotěboř má mladý a kvalitní tým, který chce hrát fotbal, což nám vyhovuje. Trošku nám dělala problém umělá tráva, na které nejsme zvyklí hrát, ale po chvilce jsme se adaptovali a nakonec z toho byla jasná výhra 3:1."

 

S Ledčí nad Sázavou zatím válíte. Suverénně vedete tabulku soutěže s jedenáctibodovým náskokem před druhou Mírovkou. Už se spoluhráči v kabině probíráte možnost postupu?

"Ano probíráme a konkrétně pro mě by to bylo velké zklamání, kdybychom nepostoupili. Věřím ale, že se tak nestane."

 

Povězte nám něco bližšího o Vašich fotbalových začátcích. Kdo Vás k fotbalu přivedl a kde jste s ním začínal?

"Začínal jsem v Ledči asi tak v sedmi letech. Na samém počátku mé fotbalové kariéry (smích) při mě stála moje mamka."

 

Nyní trochu zabrousíme do Vašeho soukromí. Co děláte v osobním životě za profesi a jaké jsou Vaše koníčky pro volný čas?

"Vyučil jsem se kadeřníkem a v tomto oboru i podnikám. Hrozně rád rybařím, jezdím na kolečkových bruslích a věnuji se své přítelkyni."

 

Zpátky ke kopané. Kterého fotbalového klubu v Česku nebo v zahraničí jste fanoušek?

"Tak v Česku je to Sparta a v zahraničí těžko říct jeden kub, takže PSG nebo Barcelona."

 

Máte nějaký fotbalový vzor?

"Thiago Silva."

 

Při každém rozhovoru dávám hráčům malou fotbalovou tipovačku, vy nebudete výjimkou. Na koho sázíte, že vyhraje Ligu mistrů? Kdo získá titul v Synot lize a kdo podle Vás naopak z nejvyšší české soutěže sestoupí?

"Titul bohužel nejspíš vyhraje Plzeň a sestoupí České Budějovice s Hradcem Králové. Ligu mistrů samozřejmě vyhraje Barcelona."

 

 

Poslední otázka. Navštěvujete webový portál fotbalunas.cz? Jak ho hodnotíte?

"Ano, navštěvuji a působí na mě velmi dobrým dojmem."

 

 

Děkujeme za rozhovor a přejeme hodně úspěchů nejen do dalších utkání.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou